Mészáros Alice

Mikor még kislány voltam (4-5 éves), járt a szomszéd néni angol órájára egy srác, motorral.

Minden alkalommal, mikor jött, ki kellett szüleimnek menni velem és végignézni ahogy a motor leparkol a szomszéd elé. De Apukámék hamar rájöttek, hogy nem a srác a számomra igazán vonzó dolog.

Egyik alkalommal közelebb merészkedtem a motorhoz, végigszaglásztam, meg is sütött a kipufogó.. na, valahol itt kezdődött minden.

HIRDETÉS (x)

 

Apukámnak ekkoriban volt egy Rigája, ekkor jött a "naa, csak egy kört vigyél" időszak, amit később a "naa, csak egy körre hadd vigyem" szakasz követett, aztán menthetetlenül "ott ragadtam" a motoron.. :)

Egész korán kirajzolódott a kis fejemben az álommotor képe, de végül a kistestvére lett először az enyém, egy 250 cm3-es kis CBR, amit idén nyár elején sikerült nagyobbra cserélni. 

Pár éve már Apukám és a Bátyám is megfertőződött általam teljes mértékben a motorozással, így azóta több motor került hozzánk, nem magányos a jelenlegi kis gyönyörűségem sem (CBR 600 FS).

Azt hiszem a CBR-szerelem életem végéig tartó lesz..

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!