Mészáros Alice

Mikor még kislány voltam (4-5 éves), járt a szomszéd néni angol órájára egy srác, motorral.

Minden alkalommal, mikor jött, ki kellett szüleimnek menni velem és végignézni ahogy a motor leparkol a szomszéd elé. De Apukámék hamar rájöttek, hogy nem a srác a számomra igazán vonzó dolog.

Egyik alkalommal közelebb merészkedtem a motorhoz, végigszaglásztam, meg is sütött a kipufogó.. na, valahol itt kezdődött minden.

HIRDETÉS (x)

 

Apukámnak ekkoriban volt egy Rigája, ekkor jött a "naa, csak egy kört vigyél" időszak, amit később a "naa, csak egy körre hadd vigyem" szakasz követett, aztán menthetetlenül "ott ragadtam" a motoron.. :)

Egész korán kirajzolódott a kis fejemben az álommotor képe, de végül a kistestvére lett először az enyém, egy 250 cm3-es kis CBR, amit idén nyár elején sikerült nagyobbra cserélni. 

Pár éve már Apukám és a Bátyám is megfertőződött általam teljes mértékben a motorozással, így azóta több motor került hozzánk, nem magányos a jelenlegi kis gyönyörűségem sem (CBR 600 FS).

Azt hiszem a CBR-szerelem életem végéig tartó lesz..

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!