Szilágyi Tünde

Tartalomjegyzék

Motorozásom története valamikor még gyerekként kezdődött, amikor Nagybátyám elvitt kb. hat éves koromban egy salakmotor versenyre.

Debrecenben nőttem fel és ezeknek a versenyeknek nagy hagyománya van minden év augusztus 20-án. A motorokkal akkor kerültem először kapcsolatba és szerelem lett első látásra. Azóta is ott vagyok minden évben a Debrecen Nagydíjon. Az élet úgy hozta, hogy gyerekként nem volt alkalmam motorozni, ugyanis senki nem motorozott a családban, de kitartottam a motoros álmaim mellett.

Már felnőttként, mikor elkezdtem dolgozni időt és pénzt nem sajnálva mindig a motoros hobbimra fordítottam az energiáimat. 2007-ben megcsináltam a nagymotorra a jogsit és megvettem életem első komplett motoros felszerelését. Mivel korábban nem motoroztam soha, így nem volt könnyű néhány hét alatt végigjárni a ranglétrát, de a rutinpályán volt alkalmam a 125-östől a nagymotorig minden kategóriával gyakorolni.

HIRDETÉS (x)

Már akkor éreztem, hogy a motoros társadalomhoz tartozni felemelő élmény, pedig akkor még nem volt saját motorom. A sikeres vizsgát követően évekig tervezgettem, hogy majd milyen lesz az első járgányom és egészen 2011-ig kitartottam, amikor is meg tudtam venni életem első motorját egy Honda CBF 250-est. A férjem vitt el autóval és én vezettem haza a kis Drágámat.

Fantasztikusan jó érzés volt a saját motoromon szelni az utakat. Amikor az első szembejövő motoros intet és én visszaintettem annyira hihetetlen katarzis élményem volt, hogy nem láttam a könnyeimtől és félre kellett állnom az első benzinkútnál, mert egyszerűen nem bírtam az érzéseimmel. A férjem, aki követett autóval végig ott volt mellettem és átélte velem együtt ezt az élményt. Ezekért a pillanatokért érdemes élni és kitartani az álmainkért, mert megismételhetetlen és leírhatatlan.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!