Szilágyi Tünde

Tartalomjegyzék

Motorozásom története valamikor még gyerekként kezdődött, amikor Nagybátyám elvitt kb. hat éves koromban egy salakmotor versenyre.

Debrecenben nőttem fel és ezeknek a versenyeknek nagy hagyománya van minden év augusztus 20-án. A motorokkal akkor kerültem először kapcsolatba és szerelem lett első látásra. Azóta is ott vagyok minden évben a Debrecen Nagydíjon. Az élet úgy hozta, hogy gyerekként nem volt alkalmam motorozni, ugyanis senki nem motorozott a családban, de kitartottam a motoros álmaim mellett.

Már felnőttként, mikor elkezdtem dolgozni időt és pénzt nem sajnálva mindig a motoros hobbimra fordítottam az energiáimat. 2007-ben megcsináltam a nagymotorra a jogsit és megvettem életem első komplett motoros felszerelését. Mivel korábban nem motoroztam soha, így nem volt könnyű néhány hét alatt végigjárni a ranglétrát, de a rutinpályán volt alkalmam a 125-östől a nagymotorig minden kategóriával gyakorolni.

HIRDETÉS (x)


Már akkor éreztem, hogy a motoros társadalomhoz tartozni felemelő élmény, pedig akkor még nem volt saját motorom. A sikeres vizsgát követően évekig tervezgettem, hogy majd milyen lesz az első járgányom és egészen 2011-ig kitartottam, amikor is meg tudtam venni életem első motorját egy Honda CBF 250-est. A férjem vitt el autóval és én vezettem haza a kis Drágámat.

Fantasztikusan jó érzés volt a saját motoromon szelni az utakat. Amikor az első szembejövő motoros intet és én visszaintettem annyira hihetetlen katarzis élményem volt, hogy nem láttam a könnyeimtől és félre kellett állnom az első benzinkútnál, mert egyszerűen nem bírtam az érzéseimmel. A férjem, aki követett autóval végig ott volt mellettem és átélte velem együtt ezt az élményt. Ezekért a pillanatokért érdemes élni és kitartani az álmainkért, mert megismételhetetlen és leírhatatlan.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!