Simó Kitti

Édesapám kb. tíz évig motocross versenyző volt, így gyakorlatilag a pálya szélén, motorokon nőttem fel.

Első önálló próbálkozásom 8-9 évesen lehetett egy 2 ütemű 85 cm3-es Honda nyergében, amit még nem igazán neveznék motorozásnak.

Az első igazi próbálkozás 2011 tavaszán Monoron történt a jelenlegi motorommal, amikor először mentem fel pályára. Azóta le sem lehet szedni a motorról, majdnem minden hétvégén motorra ülhettem és Magyarország legnehezebb pályáin (Monor, Tápióbicske, Nyáregyháza, Nyársapát) gyakorolhattam, így gyorsan tudtam fejlődni.

HIRDETÉS (x)

 

Először Nyársapáton állhattam rajtgép mögé, 2011. szeptember 25-én, ahol csak én voltam egyedül női versenyző. Ez a verseny egy próba volt, hogy belekóstoljak egy kicsit a versenyzésbe. Ez a nap életem egyik legjobb napja is volt egyben.

Csapat: Rehab-MxMánia Team
Egyesület: Speed-Tech Motorsport
Motor: KTM EXC 400
Leírhatatlan érzés, mikor lecsapódik előttem a rajtgép, vagy leintenek a kockás zászlóval. Ekkor eldöntöttem, hogy versenyezni szeretnék és kipróbálni mit tudok kihozni magamból egy női kategóriában.

Skoff Gábor csapatfőnökömnek és Huber Kornélnak köszönhetően idén a Rehab-MxMánia Team színeiben versenyezhetek. 2012-ben a Nyugat Kupa versenyein leszek látható Lady kategóriában.

Köszönöm a segítséget támogatóimnak, és akik mellettem állnak az egész szezon alatt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!