Simó Kitti

Édesapám kb. tíz évig motocross versenyző volt, így gyakorlatilag a pálya szélén, motorokon nőttem fel.

Első önálló próbálkozásom 8-9 évesen lehetett egy 2 ütemű 85 cm3-es Honda nyergében, amit még nem igazán neveznék motorozásnak.

Az első igazi próbálkozás 2011 tavaszán Monoron történt a jelenlegi motorommal, amikor először mentem fel pályára. Azóta le sem lehet szedni a motorról, majdnem minden hétvégén motorra ülhettem és Magyarország legnehezebb pályáin (Monor, Tápióbicske, Nyáregyháza, Nyársapát) gyakorolhattam, így gyorsan tudtam fejlődni.

HIRDETÉS (x)

 

Először Nyársapáton állhattam rajtgép mögé, 2011. szeptember 25-én, ahol csak én voltam egyedül női versenyző. Ez a verseny egy próba volt, hogy belekóstoljak egy kicsit a versenyzésbe. Ez a nap életem egyik legjobb napja is volt egyben.

Csapat: Rehab-MxMánia Team
Egyesület: Speed-Tech Motorsport
Motor: KTM EXC 400
Leírhatatlan érzés, mikor lecsapódik előttem a rajtgép, vagy leintenek a kockás zászlóval. Ekkor eldöntöttem, hogy versenyezni szeretnék és kipróbálni mit tudok kihozni magamból egy női kategóriában.

Skoff Gábor csapatfőnökömnek és Huber Kornélnak köszönhetően idén a Rehab-MxMánia Team színeiben versenyezhetek. 2012-ben a Nyugat Kupa versenyein leszek látható Lady kategóriában.

Köszönöm a segítséget támogatóimnak, és akik mellettem állnak az egész szezon alatt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!