Pocakos csajok a motor mellett

Pocakos Motoros SzívekMég márciusban szerveztek egy közös, pocakos fotózást a Motoros Szívek tagjai, hiszen a csajok közül többen is babát várnak idén. Az óta ketten közülük már boldogan babáznak otthon.

A magyarországi statisztikák alapján a 2012-es év első negyedében - sok év után - végre néhány százalékkal emelkedett hazánk népessége, vagyis a születések száma meghaladta a halálozások számát. Büszkén jelenthetjük, hogy ehhez a motoros csajok is nagyban hozzájárulnak. A fotózás óta kiderült, hogy nem csak a Motoros Szíveknél van baby boom, hanem a Száguldó Angyalok és a Csajok a motoron fórum tagjai között is többen anyai örömök elé néznek/néztek ebben az évben.

HIRDETÉS (x)

Azoknak a leendő motoros anyukáknak, akik ebben az évben várják az utódot, jó tudniuk, hogy ez az év a kínai asztrológia szerint a Víz Sárkány éve, ami idén január 23-án kezdődött és 2013 február 9-ig tart. A kínaiak szerint a sárkány szerencsét, áldást, gazdagságot hoz, ezért a kínaiak, ha tehetik, hagyományosan a sárkány évére időzítik a babavállalást.

Motoros Kismamák Fóruma!Nem gondolom, hogy a magyar motoros párok a kínai asztrológia miatt időzítettek volna így, mégis érdekes, hogy feltűnően megnőtt a babát vállalók száma idén életkortól - és motortípustól - függetlenül. Éppen ezért, úgy gondoltam, hogy egy kis kérdőívvel utána járnék annak, hogy mit gondolnak a motoros csajok a babavállalásról. Néhány kismama már válaszolt is, de aki úgy érzi, hogy még lenne mondanivalója, a kérdéseket megtalálja a Motoros Kismamák fórumában.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!