Pocakos csajok a motor mellett

Pocakos Motoros SzívekMég márciusban szerveztek egy közös, pocakos fotózást a Motoros Szívek tagjai, hiszen a csajok közül többen is babát várnak idén. Az óta ketten közülük már boldogan babáznak otthon.

A magyarországi statisztikák alapján a 2012-es év első negyedében - sok év után - végre néhány százalékkal emelkedett hazánk népessége, vagyis a születések száma meghaladta a halálozások számát. Büszkén jelenthetjük, hogy ehhez a motoros csajok is nagyban hozzájárulnak. A fotózás óta kiderült, hogy nem csak a Motoros Szíveknél van baby boom, hanem a Száguldó Angyalok és a Csajok a motoron fórum tagjai között is többen anyai örömök elé néznek/néztek ebben az évben.

HIRDETÉS (x)

Azoknak a leendő motoros anyukáknak, akik ebben az évben várják az utódot, jó tudniuk, hogy ez az év a kínai asztrológia szerint a Víz Sárkány éve, ami idén január 23-án kezdődött és 2013 február 9-ig tart. A kínaiak szerint a sárkány szerencsét, áldást, gazdagságot hoz, ezért a kínaiak, ha tehetik, hagyományosan a sárkány évére időzítik a babavállalást.

Motoros Kismamák Fóruma!Nem gondolom, hogy a magyar motoros párok a kínai asztrológia miatt időzítettek volna így, mégis érdekes, hogy feltűnően megnőtt a babát vállalók száma idén életkortól - és motortípustól - függetlenül. Éppen ezért, úgy gondoltam, hogy egy kis kérdőívvel utána járnék annak, hogy mit gondolnak a motoros csajok a babavállalásról. Néhány kismama már válaszolt is, de aki úgy érzi, hogy még lenne mondanivalója, a kérdéseket megtalálja a Motoros Kismamák fórumában.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...
Nem a graffitik, hanem az egykori hajó- és darugyár miatt mentem ma ki a Népszigetre....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!