ACIS Ladies Team

ACIS Ladies TeamÚj, csak csajokból álló csapattal bővült a magyar motosport.

Koncsek Hajnalka, Jakab Zsófia és Lökös Klaudia alkotja az ACIS Ladies Team nevet viselő csapatot. A csajos team ötlete Gyuricza Péter fejéből pattant ki, Hajni pedig - aki már korábban is az ACIS versenyzője volt - aktív szerepet kapott a két társa kiválasztásában.

HIRDETÉS (x)

A kiválasztás során fontos volt, hogy kinek milyen a motoros múltja, milyen a sporthoz való hozzáállása, valamint mennyi időt tud felkészülésre és versenyzésre fordítani. A végső szó Péteré volt, ami a három lányt hallgatva egy nagyon jó döntésnek bizonyult.

A nagy egymásra találást egyedül az árnyékolta be, hogy bár Klaudia és Hajni korábban is Suzukival versenyzett, Zsófi egy Hondával érkezett a csapatba. Sokáig úgy tűnt, hogy neki is váltania kell, mivel a csapat régóta kizárólag Suzukikkal állt rajthoz.

Szerencsére a Honda maradt, Zsófi pedig nagyon boldog, hiszen nem kell egy új motorral összeszoknia. Így Hajni egy Suzuki GSX-R 600-al, Zsófi egy Honda CBR 600-al, Klaudia pedig egy Suzuki GSX-R 750-el indul neki az idei versenyszezonnak.

A csapatnak már van pár előre eltervezett versenye, néhány verseny azonban még a levegőben lóg. Ami biztos, hogy a lányok indulnak a Slovakiaringen rendezett 8 fordulós Szlovák Kupán, bár nem minden futamon. A sima körverseny mellett pedig tervben van, hogy indulnak majd endurance futamokon is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!