ACIS Ladies Team

ACIS Ladies TeamÚj, csak csajokból álló csapattal bővült a magyar motosport.

Koncsek Hajnalka, Jakab Zsófia és Lökös Klaudia alkotja az ACIS Ladies Team nevet viselő csapatot. A csajos team ötlete Gyuricza Péter fejéből pattant ki, Hajni pedig - aki már korábban is az ACIS versenyzője volt - aktív szerepet kapott a két társa kiválasztásában.

HIRDETÉS (x)

A kiválasztás során fontos volt, hogy kinek milyen a motoros múltja, milyen a sporthoz való hozzáállása, valamint mennyi időt tud felkészülésre és versenyzésre fordítani. A végső szó Péteré volt, ami a három lányt hallgatva egy nagyon jó döntésnek bizonyult.

A nagy egymásra találást egyedül az árnyékolta be, hogy bár Klaudia és Hajni korábban is Suzukival versenyzett, Zsófi egy Hondával érkezett a csapatba. Sokáig úgy tűnt, hogy neki is váltania kell, mivel a csapat régóta kizárólag Suzukikkal állt rajthoz.

Szerencsére a Honda maradt, Zsófi pedig nagyon boldog, hiszen nem kell egy új motorral összeszoknia. Így Hajni egy Suzuki GSX-R 600-al, Zsófi egy Honda CBR 600-al, Klaudia pedig egy Suzuki GSX-R 750-el indul neki az idei versenyszezonnak.

A csapatnak már van pár előre eltervezett versenye, néhány verseny azonban még a levegőben lóg. Ami biztos, hogy a lányok indulnak a Slovakiaringen rendezett 8 fordulós Szlovák Kupán, bár nem minden futamon. A sima körverseny mellett pedig tervben van, hogy indulnak majd endurance futamokon is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!