Tóth Szandra

Tartalomjegyzék

altA motorozást egy kölcsön Simsonnal kezdtem. Addig is tetszett a motorozás, de ekkor már biztos voltam benne, hogy a következő cél egy saját motor.

16 évesen megszereztem az A1 kategóriás jogsit, aztán meglett első nagy szerelmem, egy fekete-szürke 125 cm3-es „kisszúnyog", az NSR. Először nagyon furcsa volt vezetni, de hamar megszoktam, szerettem vele gurulni. A bemutatása viszont viccesre sikerült...

HIRDETÉS (x)

Mentem nagyihoz, hogy megnézhesse a szép új motorom, csak nem tudtam, hogy előző nap az utcájukban árkokat ástak, és ahogy megálltam a ház előtt, a frissen rendezett föld a lábam alatt beomlott az árokba, úgyhogy szép lassan eldőltem. Természetesen sem a motornak, sem nekem nem lett semmi bajom, gyorsan felállítottam, két perc múlva pedig már csak nevettünk rajta.

Amennyit csak tudtam, motoroztam. Először persze csak közelebbi helyeken, párszor még a sportpályán is jártam: kanyarogni és fékezgetni is gyakoroltam. Aztán már nagyobb túrákra is mentem.

Szandra profiljaA második nyáron bekerültem egy motoros csapatba, azóta is sokat motorozunk, túrázunk együtt nagyon megkedveltem őket, és a közös motorozásokat. Szoktunk szervezni pár nagyobb, több napos túrát is minden évben, és több kisebbet is, de gyakran megyünk csak úgy egy-egy délutáni kört is.

Ebben az évben sajnos egyszer el is csúsztam a motorral. A bal oldalán megkarcolódtak az idomok, és letört az indexem, nekem pedig bőröm kopott, és a térdem, medencém zúzódott. Mint ahogy az elő van írva, akkor pont nem voltam teljesen beöltözve. Nagyon mérges voltam magamra, mert szinte karcmentes, tökéletes állapotú volt előtte a motorom.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!