Mizsei Viktória

Tartalomjegyzék

altKezdhetném azzal, hogy kiskorom óta szeretem a motorokat, és alkatrészekkel játszottam babák helyett, de nem így van.

Sok-sok évig nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget a vasaknak. Gurulnak, van két kerekük, hurrá. Anyai részről megvolt a szerelem (bár csak távolról), rám akkoriban még nem ragadt. Így gondolkodtam egészen addig, amíg meg nem ismertem a páromat egy hűvös januári napon. Tudtam, hogy van több motorja, de nagyon örültem az autónak is – első pár találkozónkra még azzal jött.

HIRDETÉS (x)

Aztán ahogy egyre mélyült a kapcsolat, úgy mentem egy nap fel hozzá - akkoriban már február végét írtunk, kezdett jó idő lenni. Megfogta a kezem és magával vitt a lakás pincéjébe, egy eldugott zugba, belém pedig ott csapott a villám.

Két gyönyörűséges Moto Guzzi pislogott rám – kicsit porosan, de nem kevésbé méltóságosan. Egy kisebb 750-es Breva, és a nagytesó, az 1200-es sport, mindkettő tűzpiros.

Hallom a mosolygós kérdést: „Megyünk egy kört valamelyikkel? Van fent felszerelés neked is." Igeeeen – bólogattam nagyokat, tejbe tök-módra vigyorogva. Uzsgyi, fel a női bukó- kabát-kesztyű, meg két nadrág (hűvös volt még), nagyobb Guzzi kitolva.

És az a kilométer, amit megtettünk a kerületben, eldöntötte további kapcsolatomat ezekkel a csodákkal. Ahová csak tudtunk, motorral mentünk, ha délután nem volt program, kértem, hogy legalább guruljunk egy kicsit. Mindegy hova, felőlem a sarki közértbe is mehetünk, csak motorozzunk.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!