Csapó Eszter

Tartalomjegyzék

altGyermekkorom óta kedveltem az autókat, motorokat. Unokatestvérem párja egyszer mamámhoz érkezett egy sportmotorral és én aki ott nyaraltam lurkóként azt mondtam: „de szép egyszer nekem is kell egy ilyen".

Azóta tart ez a szerelem. Gyermekként éveken át csodáltuk Testvéremmel és Édesapámmal az út szélére állva motoros találkozó felvonulását, hatalmas élmény volt csodálni ezeket a gépszörnyeket. Több alkalom is adódott hogy kipróbáljam utasként a motorozást. Többféle stílust is kipróbáltam de a szívemhez mégis a sport ill. a túramotoros stílus állt ill. a mai napig is áll.

HIRDETÉS (x)

Aztán jött az a bizonyos 2009-es év amikor is az akkori munkahelyem rendezésében egy céges szülinapi bulira lettem hivatalos, motoros találkozóra jutott a döntés. Eljött a nap Május 9. szombat... Megtaláltam kedves ismerősömet aki megígérte,hogy visz felvonulni, de ő a pénteki bulin csúnyán kivégezte magát, úgyhogy ugrott a felvonulás gondoltam és ekkor jött képbe Mocilaci egy idegen srác aki a mai napig is a párom.

A motorja fekete volt, nem nagyon értettem hozzá, hogy most pontosan milyen, de azt láttam Kawasaki. Azóta is benzintyúkja vagyok ill. voltam....Nagyon szeretek Mocilaci mögött ülni ugyanis egy rendkívül tapasztalt motoros.

Nagyon megtetszett a motoros élet, rengeteg új baráttal ismerkedtem meg. Sokat motoroztunk együtt a 2 év alatt , de mégis a legnagyobb kihívás Erdély volt utasként. Ez idő alatt ragadt rám hajszínemből adódóan a fekete szellem név azaz BlackGhost becézve Blacky.

Az elmúlt időkben már nem vonzott, hogy csak ott ücsörgök mögötte. Elkezdtem unatkozni és azon agyalni, hogy jobb lenne vezetni. Hát mi se kellett több elhatároztam, hogy megcsinálom a jogsit nagymotorra. Ennek Édesanyám örült a legkevésbé „lányom ennyi idősen megy el az eszed.....már gyereket kéne szülnöd, a te korodban én már az öcsédet szültem bla-bla-bla....." hát rájöttem, hogy én még élni akarok!!

2010 Ősz sikerült a KRESZ vizsgám, nagyon jól esett, hogy a motoros barátaim jobban örültek ennek , mint én magam. Kicsit féltem, hogy ez nagy falat lesz nekem, de elhatároztam megcsinálom. Folyamatosan nézegettem a mocikat és a pénztárcámat. Melyik az a motor amiről leér a lábam és 600 köbcenti alatt van, nem volt sok választásom.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!