Lilla

Négy éve ismerkedtem meg a motorozással komolyabban, ugyanis ekkor jöttünk össze a párommal. Mivel ő világ életében motorozott, én is szenvedélyes rajongója lettem a mocizásnak.

Egyelőre sajnos még csak mint utas, de ha a föntiek is úgy akarják nemsokára meglesz a jogsim és akkor már külön motorral mehetek! Persze már megy a próbálkozás és nem is olyan rosszul! Most éppen robogózom. Van egy Yamaha Jog kis robogóm, és a környéken azzal járok, nagyon szeretem. Igaz, hogy nem nagy, de nagyon praktikus.

HIRDETÉS (x)
Egyszóval minket a motorozás hozott össze a barátommal és azóta is tart ez a közös szenvedélyünk. Egy Ktm LC4 supermotóval kezdtünk együtt motorozni. Egyből a szerelmese lettem. Aztán jött az „egykerekezgetés” és teljesen megszállott lettem. Nem csak használni szeretem a motorokat, hanem szerelni is a párommal. Elég sok minden rám ragadt ennyi idő alatt, és amiben tudok segítek neki. Igazi motoros családban élek, mivel szüleim is motoroznak. Igaz már túl vannak a negyedik X-en, de egy 1000-es Yamahával száguldoznak! Két éve párom is vett egy 750-es GSX-R-t, és azóta azzal rójuk Magyarország útjait, de nagyon szeretnék majd külföldre is utazni, vagyis kimotorozni!

A baráti körünkben is sok motoros van, ami nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanazokat a motorokat szereti. Néha mókás, mikor megyünk valamerre egy régi P12-es Pannonia, egy Ktm supermoto, egy Gilera Raptor, meg egy Gsx-r.

Nagyon szeretünk túrázni, bejárni az országot és persze közben élvezzük a motorozás minden pillanatát!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!