Lilla

Négy éve ismerkedtem meg a motorozással komolyabban, ugyanis ekkor jöttünk össze a párommal. Mivel ő világ életében motorozott, én is szenvedélyes rajongója lettem a mocizásnak.

Egyelőre sajnos még csak mint utas, de ha a föntiek is úgy akarják nemsokára meglesz a jogsim és akkor már külön motorral mehetek! Persze már megy a próbálkozás és nem is olyan rosszul! Most éppen robogózom. Van egy Yamaha Jog kis robogóm, és a környéken azzal járok, nagyon szeretem. Igaz, hogy nem nagy, de nagyon praktikus.

HIRDETÉS (x)
Egyszóval minket a motorozás hozott össze a barátommal és azóta is tart ez a közös szenvedélyünk. Egy Ktm LC4 supermotóval kezdtünk együtt motorozni. Egyből a szerelmese lettem. Aztán jött az „egykerekezgetés” és teljesen megszállott lettem. Nem csak használni szeretem a motorokat, hanem szerelni is a párommal. Elég sok minden rám ragadt ennyi idő alatt, és amiben tudok segítek neki. Igazi motoros családban élek, mivel szüleim is motoroznak. Igaz már túl vannak a negyedik X-en, de egy 1000-es Yamahával száguldoznak! Két éve párom is vett egy 750-es GSX-R-t, és azóta azzal rójuk Magyarország útjait, de nagyon szeretnék majd külföldre is utazni, vagyis kimotorozni!

A baráti körünkben is sok motoros van, ami nem azt jelenti, hogy mindenki ugyanazokat a motorokat szereti. Néha mókás, mikor megyünk valamerre egy régi P12-es Pannonia, egy Ktm supermoto, egy Gilera Raptor, meg egy Gsx-r.

Nagyon szeretünk túrázni, bejárni az országot és persze közben élvezzük a motorozás minden pillanatát!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!