Dandi

Rövid kis életem utóbbi öt évében két meghatározó dolog van: motor és szerelem. Ugyanis nálam ez a kettő együtt jár. Van egy pofás kis robeszom, ami igaz nem kezes bárány, de imádom a kihívásokat, és van egy csodás motoros barátom, akit mindenkinél jobban szeretek.

Tizennyolc éves, csornai csaj vagyok. A motorozós „karrierem” kb. 12 éves koromban kezdődött, amikor is bátyám hisztizett anyuméknak, hogy vegyenek már neki egy kismotort. Miután megkapta, vitt párszor. Ilyenkor annyira még nem is érdekelt, de aztán egyszer kiment nagybátyámmal Brno-ba, a Moto GP-re és megkért, hogy vegyem fel neki itthon a futamot. Elindítottam a videót és ott ragadtam a tv előtt. Ezután sorra megnéztem minden futamot.

HIRDETÉS (x)
Mivel bátyám koleszos volt Mosonmagyaróváron, egyre többször vettem elő stikában a robogóját a garázsból. Na ezután nem volt megállás.14 évesen 50-es jogsi. És mivel bátyám akkoriban csinálta 125-ösre a jogsiját én megkaptam a robogóját. Rendbe rakattam, mivel szegény elég leélt állapotban volt. Azóta is ennek a kis Aprilia Rally 50-esnek a tulajdonosa vagyok, akinek a Piroska nevet adtam gyönyörű színe miatt.

Sokat túrázunk. És mivel a sok autós miatt, és mert ilyen kicsik vagyunk, a főutat nem szeretjük, mindig falvaknak megyünk. De most folyamatban a 125-ös jogsi...

De nem csak motoros és szeretettel teli életem van. Valamiből majd élni is kell, nem? Éppen ezért célom, hogy fordító legyek angol nyelven. Imádom az angolt. Szinte hobbim. Remélem sikerül.

Legyetek rosszak!

Dandi

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!