Nia

Az én motoros múltam nem nyúlik vissza sok-sok évre, a családban sincs olyan ember, sem apum, sem tesóm, aki „rámragaszthatta” volna a motorozás iránti szeretetet.

Minden úgy kezdődött két éve, hogy a barátnőmék mentek Citadellás kirándulásra. Megkérdezte, hogy lenne-e nekem is kedvem menni, és így utasként lett helyem. :) Mondhatni, hogy Ők fertőztek meg ezzel.

Két évig nevezhettem magam törzsgyökeres utasnak a mocin, aztán elhatároztam, hogy ennél nekem „több” kell, és megcsináltam a jogosítványt a motorra is. Nagyon örültem, mikor meglett, és április 3-ával Én is motortulajdonos vagyok!!! Nincs is annál szebb, mikor az ember teljesíteni tudja az álmait, és nekem most teljesült. :)

HIRDETÉS (x)
Az én Banditkámmal bármikor szívesen ismerkedem más motoros csajokkal, és akár ha úgy alakul, szívesen veszek részt csajos motorozásokon is. :)

üdv Mindenkinek: Nia

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!