Fazzi Amarilla #17

A leggyorsabb amatőr csaj 1998-ban ült először motoron, és még abban az évben meg is szerezte hozzá a jogsit is. Azóta hobbija lett a pályamotorozás, és az amatőrök között hamar kiérdemelte a leggyorsabb címet. Idén a Ladies Dunlop Trohy-n is megméretteti magát.

Civilben tavasztól-őszig egy Gilera Runnerrel motorozik. Nagyon szereti a praktikus, fürge robogót. Kedvenc versenypályája a Pannónia Ring, mivel ez direkt motoros pálya, és a sok rendezvény miatt szinte folyamatosan használható. A Pannónia Ringen eddig elért legjobb körideje 2:08:000 volt, legjobb versenyeredménye a 2005-ös GSX-R Klub Kupa év végi 3. helyezése.

HIRDETÉS (x)
Ami támogatói:
Pannonia-Ring
palyamotorozas.hu
Ciao Mario Pannonoa-Ring Étterem
ALDOR KFT.
Enduró Motorosbolt
Bondor Gumiszervíz

Amarillának a motorozáson kívül más hobbija nincs. Szeret utazni, és rendszeresen sportol is, fitnessedzésre jár. Ha most ismét pályát választhatna, szívesen jelentkezne valamilyen motorozást oktató szervezet tanfolyamára. Ma már válogatni lehet a különböző programok között. Egy ilyen tanfolyam nagyon megkönnyíti a biztonságos és élvezetes motorozást a pályán és utcán egyaránt.

2009-ben több versenyen is elindul, pl. a Phoenix Kupán, a VI. Dunlop Ladies Trophy-n, és a GSX-R Klub Kupán is. Kedvenc versenyzője nincs, de szereti nézni a motorversenyeket. Divatból nem szeretne szurkolni senkinek, azonban Talmáért már kiabált párszor a TV előtt ugrálva...

Élete legkeményebb menete a 2006. augusztusi Pannónia Ring Phoenix Kupa. A 3. helyért harcolt, elvétett egy előzést, majd bukott. A balesetben eltörött a combcsontja. Azóta felépült, íygidén már újra versenyezhet.


Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!