Fazzi Amarilla #17

A leggyorsabb amatőr csaj 1998-ban ült először motoron, és még abban az évben meg is szerezte hozzá a jogsit is. Azóta hobbija lett a pályamotorozás, és az amatőrök között hamar kiérdemelte a leggyorsabb címet. Idén a Ladies Dunlop Trohy-n is megméretteti magát.

Civilben tavasztól-őszig egy Gilera Runnerrel motorozik. Nagyon szereti a praktikus, fürge robogót. Kedvenc versenypályája a Pannónia Ring, mivel ez direkt motoros pálya, és a sok rendezvény miatt szinte folyamatosan használható. A Pannónia Ringen eddig elért legjobb körideje 2:08:000 volt, legjobb versenyeredménye a 2005-ös GSX-R Klub Kupa év végi 3. helyezése.

HIRDETÉS (x)
Ami támogatói:
Pannonia-Ring
palyamotorozas.hu
Ciao Mario Pannonoa-Ring Étterem
ALDOR KFT.
Enduró Motorosbolt
Bondor Gumiszervíz

Amarillának a motorozáson kívül más hobbija nincs. Szeret utazni, és rendszeresen sportol is, fitnessedzésre jár. Ha most ismét pályát választhatna, szívesen jelentkezne valamilyen motorozást oktató szervezet tanfolyamára. Ma már válogatni lehet a különböző programok között. Egy ilyen tanfolyam nagyon megkönnyíti a biztonságos és élvezetes motorozást a pályán és utcán egyaránt.

2009-ben több versenyen is elindul, pl. a Phoenix Kupán, a VI. Dunlop Ladies Trophy-n, és a GSX-R Klub Kupán is. Kedvenc versenyzője nincs, de szereti nézni a motorversenyeket. Divatból nem szeretne szurkolni senkinek, azonban Talmáért már kiabált párszor a TV előtt ugrálva...

Élete legkeményebb menete a 2006. augusztusi Pannónia Ring Phoenix Kupa. A 3. helyért harcolt, elvétett egy előzést, majd bukott. A balesetben eltörött a combcsontja. Azóta felépült, íygidén már újra versenyezhet.


Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Ha hárman együtt idén töltjük a 70 évet, a két motor együtt 20 évvel fiatalabb...
Bővebben...
Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!