Eszter

Hiába próbálok visszaemlékezni mióta is rajongok pontosan a motorokért, mert ez így van mióta az eszemet tudom. Már óvodás koromban is a fiús "játékok" érdekeltek, akkor még lábbal hajthatós motorral közlekedtem.

Aztán ahogy meglett a jogsim, magaménak tudhattam egy 50 cm3-es Aprilia Replica sportmotort. Ez volt az első saját járgányom. Azelőtt a baráti társaság motoros tagjaival volt alkalmam néha kipróbálni a sebességet.

Időközben egy jó barát motorjával kirándulgattunk. Közben édesapám is vett magának egy choppert, felelevenítve fiatal éveit. Aztán eljött az én időm, betöltöttem a 21. életévemet, és nekiálltam a nagymotoros jogosítványnak. Nagyon jó oktatóm volt, itt szeretnék megemlékezni Sanyi bácsira, a legrendesebb oktatóra a világon.

HIRDETÉS (x)
Apukám lecserélte a motorját, egy újabbra, én meg elkezdtem gyûjtögetni egy sajátra. Aztán egyik napról a másikra leült elém, és megkérdezte milyen motorban gondolkodom. Régi „szerelem” volt egy Suzuki Burgman, hiszen nagyon praktikus motor, szép, és nem mellesleg elég jól is megy. Azóta Burgmanon járok, és nagyon boldog vagyok vele. Sokat motorozunk együtt, és egy motoros társasággal is (Pécsi Szelepesek).

Eszter profiljaEgyszer talán lesz majd másik, de most maximálisan tökéletes számomra.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!