Tenzi

Szeretném megosztani Veletek a történetet, hogy miként váltam motorossá. Valahol nagyon régen kezdődhetett, mivel már kislánykoromban arról álmodtam, hogy tanárnő leszek, és egy chopperen fogok berobogni az iskola udvarára.

Akkor ugyan még a környezetemben nem volt motoros, de az öcsém is egy faágat vízszintesen tartva a kezében, és burrogva hozzá rohangálta körbe a tömbházakat, miközben én a környékbeli lányokkal játszottam tanárosdit. Aztán felnőttünk, és a testvérem meg is vette az első motorjait, amint jogsit szerezhetett; illetve édesapám is nagyobb gondot fordított mindig a motorvásárlásra, mint az autókra.

Nekem felnőttként először két évvel ezelőtt fogalmazódott meg a gondolat, hogy motor kell. Méghozzá akkor, amikor öcsém hordozgatott motorostalálkozókra, kétszer térve a barátnőjéért, majd értem. Horvátországba is eljutottam a hátsó ülésen, amit nagyon élveztem, de hazaérve rádöbbentem, hogy mennyire hiányzik az ízirájder fíling, viszont nem várhatom, hogy mindig csomagként fuvarozzon valaki. Kezembe kell vennem a dolgokat!

HIRDETÉS (x)
Tenzi profiljaMeg is említettem édesapámnak, akinek több se kellett, szinte óránként hívogatott, hogy ilyen, meg olyan motor van eladó. Míg egy hideg, téli szombaton körberohantuk a legjobb ajánlatokat, és ráülve egy Suzuki GS500E-re, bele is szerettem. Ugyan első motornak kicsit nagynak tűnt, de még a következő héten elintéztem a hitelt, és nyélbe ütöttük az üzletet. Így vált valóra mindkét álmom; bár nem chopperrel robogtam be a suliba, mivel túramocira 'szelidültem', most számomra így teljes a kép. Azóta pedig egy erdélyi túrát is bevállaltam, ami életem egyik legnagyobb élménye volt.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!