Möcci

Azért lettem motoros csaj, mert Yama maga mögé ültetett és megtetszett a dolog.

Már előtte elhatároztam, hogy mikor elég idős leszek, hogy motorozhassak leteszem a mopedes vizsgát (ami sikerült is), és én is majd motorozni fogok egyedül egy motoron!! Nem sokára ez teljesül, mert jövő héten leteszem az utolsó vizsgám és ha sikerül, akkor már a kezemben lehet a jogosítványom (persze képletesen, mert azt csak később kapom meg!).

HIRDETÉS (x)

Nagyon tetszik a motorozás és emellett azt is nagyon kedvelem mikor Yamával elmegyünk egy kis motorozásra a városba vagy egyéb más helyre. Nem is olyan régen Debrecenbe mentünk motororral, azt is nagyon élveztem, csak egy baj volt vele, hogy a nadrágom kényelmetlen volt és nyomta a hátsom, így egész úton mocorognom kellett a motoron, hogy ne legyen annyira kényelmetlen, de ezt leszámítva nagyon jó volt!

Ráadásul Yama motorjában azt szeretem a legjobban, hogy ha kifogy a benzin, akkor mindig a benzinkút mellett robbanunk le! Úgy látom már az életem részévé vált a motorozás és alig várom, hogy én is motorozhassak!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!