Jogan

Nekem „csak” egy kis Yamaha Jog-om van, 50 cm3, de akár 60 km/h-val is képes száguldani. Tudom, hogy nem nagy teljesítmény csak úgy húzni a gázt, de a városban közlekedve ez sem kis mutatvány.

A nevem Óvári Anikó (Jogan) 32 éves vagyok. Van egy 8 éves kislányom aki szintén imádja a motorokat. Elég fura volt az ok, amiért motorra pattantam. De kezdem az elején.

Gyerekként is már inkább az autók és a benzingőz vonzott csodálva néztem a szomszédban lakó motoros fiúkat és titokban nagyon vágytam rá, hogy egyszer majd én is ott leszek a csapatban. De sajnos nincs motoros ismerősöm, így egy kicsit váratott magára a dolog!

HIRDETÉS (x)
Jogosítványom autóra már 14 éve van és nagyon szeretek vezetni a barátaim szerint, tudok is. Van egy családi autónk, de a férjem jár vele a munkába, és így én nagyon keveset vezetek. Egyszer, amikor kirándulni voltunk és a Szentendrei úton tartottunk hazafelé, egy motoros csapat ment el mellettünk és a párom - ismerve a régi vágyódásomat - megkérdezte, hogy szeretnék-e egy motort? Gondoltam most vagy soha! Igen, persze, hogy szeretnék!!! Meg így legalább már végre én is vezethetek!

De sajnos annál jobban féltett, hogy nagy motort vegyen nekem! Ezért maradt a robogó. Bár lássuk be a robogó sem veszélytelenebb, mint a nagyobb teljesítményű motor, de ez más lapra tartozik! De nem bánom, nagyon szeretem és munkába járáshoz ideális! És a BKV-nél is százszor kellemesebb és olcsóbb is.

Jogan profiljaDe azért a régi álmomat sem adtam fel, már a motort is kinéztem: Yamaha Virago. Nem régen volt szerencsém kipróbálni egy Kawasaki KLX 650 -t ÁLLATI jó volt, de én megmaradok a Virago-nál.

Még nem estem át a motoros tűzkeresztségen: nem buktam még motorral. Nem várom, de tudom, hogy egyszer megtörténik. De most már van egyfajta biztonságérzetem a motoron, úgyhogy nem félek, ésszel megyek, vigyázok a saját és mások életére is!

A motor hihetetlen szabadságérzetet ad. Lehet, hogy furán hangzik, de egy kicsit olyan ez, mint a lovaglás. Nagyon jó, amikor érzed a motorban megbúvó erőt, amit te uralsz, de azt hiszem ezt nem kell bemutatni nektek.

Vigyázzatok magatokra és egymásra! Hajrá CSAJOK!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!