Margit

A motorozás gondolata már régen foglalkoztatott. Akkor még fiatalként ez volt az egyetlen, amit édesapám nem támogatott (nem mintha most örülne). Sajnos így középiskolásként nem nyílt lehetőségem a motor jogsi letételére.

1997-ben dolgozni kezdtem, majd 2003-ban egy kerékpáros baleset miatt eltörött a kezem. Otthon unatkoztam, de eszembe jutott mi lenne, ha beiratkoznék egy „A” kategóriás tanfolyamra. Mire a tanfolyam gyakorlati részéhez jutottam, már nem volt gipsz a kezemen, így nem volt akadálya a folytatásnak. A tanfolyam végén sikerrel tudtam letenni a vizsgát.

Ez után 3 év szünet következett. Még motoron sem ültem. Egyedül nem is volt merszem motorvásárlásba kezdeni.

 

HIRDETÉS (x)
2005-ben összejöttem a jelenlegi párommal, aki már régi motorosnak mondható. Az egyik haverjánál járva megláttam egy 125-ös MZ ETZ-t, ami nagyon megtetszett. Egy JAWA csepptank volt rajta, ami kimondottan jól állt a kis 125-nek. Meg is vettük a gépet így a tavalyi nyarat már motorozással töltöttem. Most éppen egy 250-es MZ ETZ-re cseréltem a jó kis 125-t, de azt hiszem jól döntöttem.

Margit profiljaNem mondhatnám, hogy rutinos, vagy régi motoros vagyok, de mindenesetre nagyon élvezem! Sok sikert a munkátokhoz!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!