Red Eagle

Hol is kezdjem? Talán ott, hogy az egész 4-5 éves koromban kezdődött, mikor az unokatestvéremmel a szomszéd 207-es Babettáján ültem, és vezethettem. Lehetséges, inned ered a motorok iránti rajongásom, és talán a bátyám veterán motoros múltja jóvoltából.

Két éve elhatároztam, hogy leteszem a jogosítványt motorra. Sajnos az ötletet a bátyám baleseteiből okulva, és anyagi gondok miatt nem nagyon támogatták a szüleim, ezért a zsebpénzemből - ami napi 200 forint volt - és egy kis munkával gyűjtögettem a pénzt. Lassan összegyűlni látszik az összeg.

A nyáron sok motoros találkozón jártam és nagyon rossz érzés volt hogy míg mások saját motorjaikon mentek a találkozókra, én csak utasként a párommal mehetek. Eldöntöttem, ez nem mehet így tovább. Valaminek lennie kell, vagy beleőrülök. Ezért elkezdtünk keresni egy motort a párommal.

HIRDETÉS (x)
A munkatársának volt egy 210-es Babettája 5000 Ft-ért. Megnéztük a motort, és egyből beleszerettem. A párom jóvoltából megtanultam a motoron a váltás rejtelmeit egy 250-es MZ Trophy-val és egy HONDA CX 500-zal. Nagy élmény volt!

Red Eagle profiljaA Babettát, amit vettünk 5000 Ft-ért, 15 000 Ft-ból rendbe hoztuk. Most 52 km/h-val száguld a kicsike, szembe széllel pedig 45 km/h-val. Nemsokára át lesz festve, és készen áll arra, hogy bejárjam vele az országot, de csak miután letettem a vizsgát! Talán nemsokára, ha el tudom adni a Babettámat, egy nagyobb motort is vehetek. Talán egy 125-ös MZ-t, de a cél távolinak látszik sajnos. Ez van, minden kezdet nehéz.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!