Monca

Az első motoromat még tizenévesen kaptam az édesapámtól. Itt kezdődött a motoros életem. Nagy hatással volt rám az akkoriban alakuló North Patrol MC Bátonyterenye, (akkori nevén Hell Patrol MC), akiknek az egyik alapító tagjával és bátyámmal közösen tervezgettük a motoros klubbot, ami meg is alakult rá pár évre.

Izs Planeta 350-en kezdtem, majd jött a kötelező Mz 125, 250 és végül a Kawasaki 125 és remélem majd Kawasaki KLX450R. ...hát igen… szoktuk csókolgatni a földet mind a ketten a kétütemű barátommal. A fiúk nem is tartanak normálisnak.

Monca profiljaEgyébként férjnél vagyok. A párommal én szerettettem meg a motorozást. Előtte sem túl veszélytelen sportot űzött, DH-zott (Downhill), de a benzingőz őt is megcsapta. És lassan jöhetnek a gyerkőcök is.

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!