Netty

2006. nyarán kaptuk meg első robogónkat a tesómmal. Egy Yamaha Jog volt és öt éves. Először rá sem mertem ülni, mert életemben nem vezettem még robogót, de nagyon tetszett. Egész nyáron robogóztam és eldöntöttem, hogy ha tehetem mindig lesz motorom.

Õ sajnos megmakacsolta magát és a nyár végén felmondta a szolgálat... igaz nem is egy új darab volt. Így úgy döntöttünk kis javítgatás után eladjuk. Sikerült is, de már akkor is lázasan keresgéltem a neten egy újabb robogó után. Meg is találtam a megfelelőt... Keeway Hurrican. Már alig vártam, hogy tavasz legyen.

Netty profiljaVégül 2007. április 28-án, végre az enyém lett. Pirosat szerettem volna, de csak kék volt..., de nem is a színe számít. Amint csak tehettem azzal mentem suliba. Mindenki csodálkozott, hogy robogóm van, mert erre fura dolognak számít, ha egy lánynak motorja van. De én nem foglalkoztam senkivel. Annyira szeretem, hogy ilyenekkel nem foglalkozok... Smile

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mivel a jó idő csak nem lankad, így a holnapi napot is motorozással fogom tölteni,...
Bővebben...
Régi vágyam volt, hogy ismét kutya tulajdonos legyek. A héten teljesült a vágyam, kis tappancsok...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!