Annus

Nálam az egész úgy kezdődött, hogy bátyámnak volt egy Simson-ja, amit állandóan szerelgetett, motorozgatott. Persze engem sose vitt, mert még picike voltam. De ahogy nőttem, szert tettem olyan barátokra, akiknek volt/van motorjuk. Aztán velük bepótoltam az elmaradt száguldásokat.

Voltunk túrázni is a Mátrában, ami elmondhatatlan érzés volt, amikor a sok motoros együtt... Leírhatatlanul jó érzés!!! Mindig is vonzott a száguldás, sebesség. De a motor mindig is jobban tetszett, mint az autó, és ez a mai napig így van. Igaz már nincs lehetőségem motort vezetni most különböző magánéleti dolgok miatt.

A barátom szándékozik venni egy motort, mert ő kis korában versenymotorozott, de mára a veterán autók szerelmese lett. Persze engem is fertőz, de a motorok a mindenem. :-) A jogosítványom folyamatban van 250 köbcentisre...

 

HIRDETÉS (x)

A motorok közül a kedvenceim a régi motorok elsősorban, de a chopperek a tuti befutók! Sokan kételkednek, amikor mondom, hogy mi a szenvedélyem, hogy az lehetetlen. Egy fiatal (20éves), szőke lánynak - mert ezt mindig hangsúlyozzák. De mindig büszkén vállalom!!!

Annus profiljaÉletem a motorok és a Rock And Roll!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten megint nem volt motorozás, pedig az időjárás miatt akár lehetett volna. A nyakamba...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!