Annus

Nálam az egész úgy kezdődött, hogy bátyámnak volt egy Simson-ja, amit állandóan szerelgetett, motorozgatott. Persze engem sose vitt, mert még picike voltam. De ahogy nőttem, szert tettem olyan barátokra, akiknek volt/van motorjuk. Aztán velük bepótoltam az elmaradt száguldásokat.

Voltunk túrázni is a Mátrában, ami elmondhatatlan érzés volt, amikor a sok motoros együtt... Leírhatatlanul jó érzés!!! Mindig is vonzott a száguldás, sebesség. De a motor mindig is jobban tetszett, mint az autó, és ez a mai napig így van. Igaz már nincs lehetőségem motort vezetni most különböző magánéleti dolgok miatt.

A barátom szándékozik venni egy motort, mert ő kis korában versenymotorozott, de mára a veterán autók szerelmese lett. Persze engem is fertőz, de a motorok a mindenem. :-) A jogosítványom folyamatban van 250 köbcentisre...

 

HIRDETÉS (x)
A motorok közül a kedvenceim a régi motorok elsősorban, de a chopperek a tuti befutók! Sokan kételkednek, amikor mondom, hogy mi a szenvedélyem, hogy az lehetetlen. Egy fiatal (20éves), szőke lánynak - mert ezt mindig hangsúlyozzák. De mindig büszkén vállalom!!!

Annus profiljaÉletem a motorok és a Rock And Roll!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...
Járvány, felelősség, mások hibáztatása, szolidaritás, felelőtlenség, szövegértés, önzés… egy pár kiragadott szó a nem alpári...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!