Timcsi

Igazából fiút vártak, amikor megszülettem, de lány lettem, kicsit fiús természettel. Tehát azt mondhatom, hogy apukám nem bánja, hiszen kapott egy fiús csajt.

Fekete Tímea vagyok, és 18 éves. Azóta mióta édesapám megvásárolta az első nagy motorját - ez körülbelül négy éve lehetett -, na hát az óta teljesen a motorok szerelmese lettem. Elhatároztam, hogy minél hamarabb szerzek egy kisebb motort, és azon majd megtanulok vezetni.

Természetesen rengeteget mentünk motoros találkozókra és kiállításokra addig, míg el nem dőlt, hogy akkor milyen motort is szeretnék. Igazából első perctől kezdve jobban tetszettek a chopper motorok és hajtott a vágy, hogy az én kis városomban (Makón) megmutassam a vad choppercsajszi stílust. Álmom valóra vált, hiszen remek szüleim vannak… nem is kívánhatnék jobbakat.

HIRDETÉS (x)
2007 májusában megkaptam az én 125 cm3 Yamaha Virago-mat, a kis „virgácsot”. Első dolgunk az volt, hogy kissé megvadítsuk a hangját, és ahogy hazaértünk kivettük a kipufogóból a hangtompítót. Eddig legnagyobb élményem az volt, amikor májusban Makón motoros találkozó volt, és egyben felvonulás is. Nos hát az óta állandóan csak motorozni akarok.

Timcsi profiljaNem vagyok a száguldás híve, nekem az a lényeg hogy épségben érjek oda, ahova szeretnék, betartva a sebességkorlátozást. Persze szívesen kipróbálnám a nagyobb motorok „száguldását” is. De szép sorjában évente-kétévente lecserélni a motort nagyobb köbcentire. Nehéz lesz megválnom a kis Virago-tól, de erre még nem is gondolok, hiszen még teljesen új. Bár nagyon nehéz Hiszen a legnagyobb álmom egy Yamaha Drag Star vagy egy Yamaha Wild Star.

Nem ijedek meg attól, ha véletlen csinosan kell megjelennem valahol, és úgy menjek motorozni, hiszen bátran ráülök szoknyában is a Yamahámra. A motor számomra az élet. Amikor megyek, kitisztul az agyam, elszállnak a gondjaim és felfrissülten, teli energiával térek haza. A mottóm: „magyar égen magyar Isten, motorosnak párja nincsen”.

Balesetmentes motorozást kívánok mindenkinek!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!