Pimpi

Petra vagyok, 17 éves, családommal Vecsésen élek. Megosztom veletek motorozásom élményeit.

Elsősorban szeretném megköszönni, hogy bemutatózhatok.

Anyu hasában kezdődött a történet, már akkor motorhoz szoktattak. Régi motoros családba születtem nagypapám és apukám is nagy motorosok, és így lettem megfertőzve.

HIRDETÉS (x)

Magamtól 7 évesen kezdtem kóstolgatni az ízét egy bébi Romettel. 14 évesen segédmotorra leraktam a jogsim. Egy épített Simsonnal kezdtem, majd egy Moto Morinivel, utána egy Suzuki GL 80 cm3-el folytattam utazásomat a családdal. Ezekkel a motorokkal több, mint 4000 km-t mentem Magyarországon belül.

Pimpi profiljaSok motoros találkozón vettünk részt, ahol sok emberrel megismerkedtünk. 17 évesen A1-re egészítettem ki a jogsimat és egy ETZ 125-t kaptam, amivel remélem sokáig kihúzom. Álmaim között szerepel egy Yamaha R1 és egy Suzuki GSX-R 750–es is.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok és vigyázzunk egymásra!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amikor ilyen nyomokra bukkansz, biztos lehetsz benne, hogy van valahol a közelben egy tündérkirálykisasszony. Mezítláb....
Bővebben...
Barn find. Ez az angol kifejezés. Egy nagyon jó barátom apjának haverjánál volt egy ilyen....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!