Pimpi

Petra vagyok, 17 éves, családommal Vecsésen élek. Megosztom veletek motorozásom élményeit.

Elsősorban szeretném megköszönni, hogy bemutatózhatok.

Anyu hasában kezdődött a történet, már akkor motorhoz szoktattak. Régi motoros családba születtem nagypapám és apukám is nagy motorosok, és így lettem megfertőzve.

HIRDETÉS (x)

Magamtól 7 évesen kezdtem kóstolgatni az ízét egy bébi Romettel. 14 évesen segédmotorra leraktam a jogsim. Egy épített Simsonnal kezdtem, majd egy Moto Morinivel, utána egy Suzuki GL 80 cm3-el folytattam utazásomat a családdal. Ezekkel a motorokkal több, mint 4000 km-t mentem Magyarországon belül.

Pimpi profiljaSok motoros találkozón vettünk részt, ahol sok emberrel megismerkedtünk. 17 évesen A1-re egészítettem ki a jogsimat és egy ETZ 125-t kaptam, amivel remélem sokáig kihúzom. Álmaim között szerepel egy Yamaha R1 és egy Suzuki GSX-R 750–es is.

Mindenkinek balesetmentes közlekedést kívánok és vigyázzunk egymásra!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!