Móki

Mészáros Anikó vagyok Vácról (igazi motoros környék). Ercsiben nőttem fel sok fiú közt, ezért is érdekeltek a fiús dolgok. Már gyerekként is vonzottak az autók, motorok, repülők.

Mindig a táviányítós kisautóért sírtam a kirakat előtt. Később autószerelő akartam lenni, de anyu lebeszélt róla. Mindig is érdekelt, hogy új és érdekes, kicsit adrenalin pörgető dolgokat kipróbáljak: sziklamászás, snowboard...

Aztán megismertem páromat Zsoltot, aki már gyerekkora óta motorozott és egyre inkább hajtott a vágy, hogy én is kipróbáljam. A hátsó ülésen eleinte jó volt, később már kevésnek éreztem, hogy mindig csak utas vagyok.

HIRDETÉS (x)
Eljött a várva várt pillanat, mikor megvettem első motorom egy Suzuki GSX400 Impulse-t. Egész télen át tartott, amíg elérte mostani küllemét. Sajnos az előző tulaj nem törődött a mocijával. Szerintem lelke van és meghálálja a törődést.

Móki profiljaMostanra már nagyon sok túrán voltam, de ez még nagyon kevés ahhoz hogy jól motorozzak. Azóta minden napom a motorokról szól, mert egy motoros boltban dolgozom. Páromnak köszönhetem, hogy 10 év autóvezetés után megtudtam, milyen más motorozni, persze csak ésszel!!!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Hétvégére végre igazán szép tavaszi idő kerekedett. Szakítva a régi útvonaltervezési szokásaimmal, reggelre hagytam az...
Bővebben...
Ennek az otthon maradós időszaknak is vannak előnyei, olyan dolgok is előkerülnek amikkel már régen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!