Linda

Az én motoros elhatározásom rövid és gyors volt. Az unokabátyám, mikor megvette az első motorját egy Yamaha DT125-öst, elvitt egyet motorozni. Mindjárt meglett vérembe a benzinfröccs.

Akkor még csak 12 körül lehettem, de már motorozni akartam. Szülői nemtetszés miatt 18 éves koromig csak utasként élvezhettem a motorozást. Majd letettem az A-korlátos vizsgámat, megvettem első motoromat, szintén egy DT-125-ös kismotort. Ugyanis nem tudtam még eldönteni, hogy a sportmotor felé húz a szívem vagy a krosszozás iránt. Ez kiderült az első évben, amikor többet mentem az aszfalton, mint terepen.

HIRDETÉS (x)

Következő szezonban már nagyot ugrottam, ráültem a párom Yamaha FZR 1000 Exupjára, azóta azzal motorozok, közben azért meglett a nagymotor vizsgám is. Magyarországot keresztül-kasul jártuk, Horvátország se maradt ki. Tavaly a Yamaha szervizelése miatt én is egy Hayabusával tekeregtem, mint a párom, de amint kész lett az öreglány, már vissza is ültem a nyergébe.

Linda profiljaSzóval ez a motorozásom rövid áttekintése, a holnap és a többi meg a jövő zenéje.

Ui: Motorosok vigyázzatok egymásra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Amikor ilyen nyomokra bukkansz, biztos lehetsz benne, hogy van valahol a közelben egy tündérkirálykisasszony. Mezítláb....
Bővebben...
Barn find. Ez az angol kifejezés. Egy nagyon jó barátom apjának haverjánál volt egy ilyen....
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!