Linda

Az én motoros elhatározásom rövid és gyors volt. Az unokabátyám, mikor megvette az első motorját egy Yamaha DT125-öst, elvitt egyet motorozni. Mindjárt meglett vérembe a benzinfröccs.

Akkor még csak 12 körül lehettem, de már motorozni akartam. Szülői nemtetszés miatt 18 éves koromig csak utasként élvezhettem a motorozást. Majd letettem az A-korlátos vizsgámat, megvettem első motoromat, szintén egy DT-125-ös kismotort. Ugyanis nem tudtam még eldönteni, hogy a sportmotor felé húz a szívem vagy a krosszozás iránt. Ez kiderült az első évben, amikor többet mentem az aszfalton, mint terepen.

HIRDETÉS (x)

Következő szezonban már nagyot ugrottam, ráültem a párom Yamaha FZR 1000 Exupjára, azóta azzal motorozok, közben azért meglett a nagymotor vizsgám is. Magyarországot keresztül-kasul jártuk, Horvátország se maradt ki. Tavaly a Yamaha szervizelése miatt én is egy Hayabusával tekeregtem, mint a párom, de amint kész lett az öreglány, már vissza is ültem a nyergébe.

Linda profiljaSzóval ez a motorozásom rövid áttekintése, a holnap és a többi meg a jövő zenéje.

Ui: Motorosok vigyázzatok egymásra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Napi kikapcsolódásként lapozgatni keztem egy reklámújságot.... és az alábbi részre lettem figyelmes. Fröccs Fajták... Kisfröccs, nagyfröccs,...
Bővebben...
Székesfehérvár megismeréséhez, hozzátartoznak a helyi események látogatása. Debrecen a karneválljáról hires, amit gyerekként, felnőttként én is...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!