Ziza

ziza02Mindig is sok dolog érdekelt egyszerre, és a motorozás kislány korom óta köztük volt. Mégis csak huszonévesen jutottam el oda, hogy legálisan is vezethessek nagy motort.

Gyerekkoromban sokat utaztam édesapám mögött egy szép nagy motoron, de csak akkor kezdtem ráérezni a motorozásban rejlő igazi élvezetre, amikor egy régi 250 cm3-es MZ-vel hódíthattam meg a lakhelyem határát. Talán nem csoda, hogy most is az igazi utazás csodáját, a táj szépségét élvezem a motorozáskor, azt hiszem vérbeli túramotoros vagyok.

HIRDETÉS (x)

Némi, göröngyös utak hátán szerzett rutinnal a tarsolyomban, és egy remek motoros oktató felügyelete alatt nem volt nehéz a nagymotoros vizsgát letennem 2006. szeptemberében. Igazi kaland volt, és büszke voltam magamra, hogy sikerült! Egy év kihagyás után, 2007. nyarán megvettem életem első paripáját, egy Suzuki GS500 F típusú motort, és nagyon hamar barátságot kötöttünk.

Némi szervizelés után átestünk az első közös túrázáson, és van egy olyan érzésem, hogy szeretni fogjuk egymást.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Tavaly ősszel cseréltem motort, ezért még nem volt akalmam az "új motoromat" próbálgatni. "Maradj...
Bővebben...
Mielőtt az állatvédők megtámadnának csak a kép idejére tettük bele a robogó kosarába. Ilyen...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!