Zsé

A motor, amin épp "feszítek" elég régóta szerelőnél van. Mondhatni átlagos story az enyém. Nem mondhatnám, hogy sok élményem és kilométer fűződik a motoromhoz.  

Gondoltam most már én is írok nektek. A motor, amin épp "feszítek" Smile elég régóta szerelőnél van. Mondhatni átlagos story az enyém. Nem mondhatnám, hogy sok élményem és kilométer fűződik a motoromhoz.

Tavaly októberben lett véve, és amikor először megláttam nálam boldogabb ember nem volt a földön!!! Alig vártam, hogy hazaérjünk és mehessek vele. Na itt kezdődtek a problémák. Nem indult... Az örömteli perceknek ezzel vége is lett. Tiszta ideg voltam, aztán fel is hívtuk a volt tulajt elmondta a dolgokat és beindult.

HIRDETÉS (x)
Nagyon Boldog voltam ismét, és mentem vele. Akkor még nem igazán ment a váltás, bénán mentem! Smile De aztán belejöttem, de minden hónapban szerelőhöz kellett vinni, mert mindig volt valami hiba!!! Nyár elején is el kellett vinni, de új szerelőt kerestünk, aki végül is nagyon jól megcsinálta, de azt mondta, hogy a nyár folyamán fogja majd magát és leáll!!!

Úgy is lett, de pont az út közepén. Annyi volt a szerencsém, hogy gyorsan mentem, így be bírtam gurulni egy utcába! Eltoltam a legközelebbi szerelőhöz, akik nem kezdtek vele semmit. Belém beszélték, hogy ez a motor nem ér már semmit, adjam el, de nem ér többet 30-nál!!!

Zsé profiljaNa itt már mélyponton voltam!!! Volt vevő a motorra, aki nagyon alacsony árat mondott. Nem tudtam mit csináljak, mert akármilyen is volt a motor legbelül nagyon szeretem. Mert végül is vele tanultam meg motorozni. Volt vele azért jó pár kellemes élményem, de rossz is mert estem is!!!

Nos elvittük onnan a motort, és visszavittük a szerelőhöz, és ő megnyugtatott, hogy megcsinálja és utána annyit motorozhatok amennyit akarok. A nyaram sajnos motorozás nélküli volt. Cry De nem baj, szeptemberben lesz kész, és lesznek még jó idők! A jövő nyáron pedig megyek én is találkozókra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!