Pataky Bea és a kristályos Street Bob

Tartalomjegyzék

pataky bea 9892Az EDDA énekesének felesége 16 éves kora óta motorozik. Első paripája egy 535-ös Yamaha Virago volt. Négy és fél éves kisfia mellett újra van ideje régi hobbijára, ezúttal egy Street Bobot választott.

Első ránézésre fel sem ismertem a Harley-Davidson 2006-os, 1600 köbcentis Street Bob modelljét, ami bemutatásakor itthon is sok motoros csaj szívét megdobogtatta. A magaskormányos, együléses chopper nekem mattfekete... Bea viszont már a megrendelésekor tudta, hogy egyedi fényezése lesz, ezért fényezetlenül vásárolta idén tavasszal.

Valójában a motor csak optikai tuningon esett át, hiszen a fényezésen kívül szinte minden gyári rajta. A szép formájú doboz gyári extra, a plexi pedig csak szükséges felszerelés, amit a gyors bilincseknek köszönhetően néhány mozdulattal akár a tulajdonos maga is le tudja szerelni. Bár Bea szerint nem illik a motorjára, azért praktikus, amikor az autópályán igyekszik tartani a tempót a fiúkkal. Az eredeti ülés is megmaradt, csak Bea áthúzatta, hogy passzoljon a motor színéhez.

HIRDETÉS (x)

A későbbi tervekben szerepel még esetleg a markolatok és a lábtartók lecserélése valami látványosabbra, és egy bukócső, csakhogy megvédje a motort... habár Bea azt állítja, hogy ő fatalista (vagy inkább determinista?), ezért nem fél a balesetektől. Ezért fordulhat elő az is, hogy nyáron kabát nélkül motorozik nagy melegben a városban. Azt is bevallotta, hogy mivel általában nem fázós, nincsen például bőrkabátja sem protektorokkal.

A motorját ezúttal a Luxusautó Show-n a Chrystal Design cég standján csodálhatjuk meg. A megjelenés apropója, hogy az egyedi fényezés mellett a csillogó Harley-t közel ötezer Swarovski kristállyal is feldíszíttette tulajdonosa. Az ezernyi apró ékkő szinte teljesen beborítja a műszerfalat és a tank középső konzolját, és egyedi motívumok tűnnek fel a sárvédőkön és az oldaltáskákon is.

patakybea 9855A motor alapszíne gyöngyház-fehér, színesen csillogó csillámokkal, amit egyedileg kevertek ki Bea évek óta viselt körömszíne alapján. Erre került az airbrush, aminek témája szintén nem volt kérdés, hiszen Beát nagyon érdekli az ősmagyar kultúra – nemrég íjászkodni is elkezdett. A sárvédőket a tatárlaki amulett díszíti. A minta eredetije egy kb. 7000 éves régészeti lelet, aminek felirata magyarul, rovásírással olvasható. A tankon pedig egy angyalszárny, ami ebben az esetben nem arra utal, hogy a motor sofőrje egy angyal.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...
Március 12. Landoltunk 3 hét után itthon. Életem nyaralása volt... Már gyanús volt, hogy hárman írtak...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!