Pataky Bea és a kristályos Street Bob

Tartalomjegyzék

pataky bea 9892Az EDDA énekesének felesége 16 éves kora óta motorozik. Első paripája egy 535-ös Yamaha Virago volt. Négy és fél éves kisfia mellett újra van ideje régi hobbijára, ezúttal egy Street Bobot választott.

Első ránézésre fel sem ismertem a Harley-Davidson 2006-os, 1600 köbcentis Street Bob modelljét, ami bemutatásakor itthon is sok motoros csaj szívét megdobogtatta. A magaskormányos, együléses chopper nekem mattfekete... Bea viszont már a megrendelésekor tudta, hogy egyedi fényezése lesz, ezért fényezetlenül vásárolta idén tavasszal.

Valójában a motor csak optikai tuningon esett át, hiszen a fényezésen kívül szinte minden gyári rajta. A szép formájú doboz gyári extra, a plexi pedig csak szükséges felszerelés, amit a gyors bilincseknek köszönhetően néhány mozdulattal akár a tulajdonos maga is le tudja szerelni. Bár Bea szerint nem illik a motorjára, azért praktikus, amikor az autópályán igyekszik tartani a tempót a fiúkkal. Az eredeti ülés is megmaradt, csak Bea áthúzatta, hogy passzoljon a motor színéhez.

HIRDETÉS (x)

A későbbi tervekben szerepel még esetleg a markolatok és a lábtartók lecserélése valami látványosabbra, és egy bukócső, csakhogy megvédje a motort... habár Bea azt állítja, hogy ő fatalista (vagy inkább determinista?), ezért nem fél a balesetektől. Ezért fordulhat elő az is, hogy nyáron kabát nélkül motorozik nagy melegben a városban. Azt is bevallotta, hogy mivel általában nem fázós, nincsen például bőrkabátja sem protektorokkal.

A motorját ezúttal a Luxusautó Show-n a Chrystal Design cég standján csodálhatjuk meg. A megjelenés apropója, hogy az egyedi fényezés mellett a csillogó Harley-t közel ötezer Swarovski kristállyal is feldíszíttette tulajdonosa. Az ezernyi apró ékkő szinte teljesen beborítja a műszerfalat és a tank középső konzolját, és egyedi motívumok tűnnek fel a sárvédőkön és az oldaltáskákon is.

patakybea 9855A motor alapszíne gyöngyház-fehér, színesen csillogó csillámokkal, amit egyedileg kevertek ki Bea évek óta viselt körömszíne alapján. Erre került az airbrush, aminek témája szintén nem volt kérdés, hiszen Beát nagyon érdekli az ősmagyar kultúra – nemrég íjászkodni is elkezdett. A sárvédőket a tatárlaki amulett díszíti. A minta eredetije egy kb. 7000 éves régészeti lelet, aminek felirata magyarul, rovásírással olvasható. A tankon pedig egy angyalszárny, ami ebben az esetben nem arra utal, hogy a motor sofőrje egy angyal.

 

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!