Motoros Szívek

moszi001Látszik, hogy itt a tavasz. Nemcsak a madarak csiripelnek hangosabban, és a hóvirágok bólogatnak a kertek alatt, hanem a motoros csajok is mozgolódnak.

Az elmúlt hét péntekén, február 29-én megtartotta első klubtalálkozóját Magyarország legújabb női motoros társasága, a nemrég alakult Motoros- Szívek. Az esemény Budapesten, a zuglói Drag Racing Pub-ban zajlott, ami a jövőben a Szívek törzshelye is lesz.

Az új társaságban sok az ismerős arc. A klub létrehozásának ötlete a Csajokamotoron.hu fórumából is ismert Csabi fejéből pattant ki, aki egyúttal egy honlapot is létrehozott az új baráti társaság számára. A webszerkesztést és a dizájn kialakítását azonban egy hölgyre, Pici-R-re bízta.

HIRDETÉS (x)

Az alapítók között találjuk még Kásai Zsanettet. Az ő nevéhez főződik az első kizárólag motoros csajok számára megszervezett magyarországi motoros túra. A 2003-ban zajló túra sikere vezetett annak idején a Krapeknők motoros baráti társaság megalakulásához, aminek Zsani is alapító tagja volt.

Az új csapatban ott van még Süli Eszter, aki 2007-ben nagy sikerrel szervezte a hungaroringi csajos pályázásokat, és Cservenák Gyöngyvér, aki BM alkalmazottként az IVTM (Ingyenes Vezetéstechnikai Tréning Motorosoknak) szervezéséből vette ki a részét tavaly. A fényképeken azonban bizonyára feltűnik még néhány ismerős arc.

A találkozóra sokan voltak kíváncsiak, és az alapítók szerint mindenki nagy örömmel fogadta a Motoros- Szívek megalakulását. Nem hiába, hisz ez az első „CSAK sportmotoros Club CSAK csajoknak!” Csabi és a csajok esti beszélgetése során sok terv alakult ki, egész biztos, hogy lesz folytatás. Tervben vannak Motoros-szívek túrák, gurulások, de elsősorban a csajos pályázás a Hungaroringen a fő vonal, amiben Süli Eszter lesz a társaság segítségére.

A Csajokamotoron.hu örömmel üdvözöl minden ehhez hasonló kezdeményezést, és reméljük hamarosan beszámolhatunk a csajok motoros kalandjairól is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!