Motoros Szívek

moszi001Látszik, hogy itt a tavasz. Nemcsak a madarak csiripelnek hangosabban, és a hóvirágok bólogatnak a kertek alatt, hanem a motoros csajok is mozgolódnak.

Az elmúlt hét péntekén, február 29-én megtartotta első klubtalálkozóját Magyarország legújabb női motoros társasága, a nemrég alakult Motoros- Szívek. Az esemény Budapesten, a zuglói Drag Racing Pub-ban zajlott, ami a jövőben a Szívek törzshelye is lesz.

Az új társaságban sok az ismerős arc. A klub létrehozásának ötlete a Csajokamotoron.hu fórumából is ismert Csabi fejéből pattant ki, aki egyúttal egy honlapot is létrehozott az új baráti társaság számára. A webszerkesztést és a dizájn kialakítását azonban egy hölgyre, Pici-R-re bízta.

HIRDETÉS (x)

Az alapítók között találjuk még Kásai Zsanettet. Az ő nevéhez főződik az első kizárólag motoros csajok számára megszervezett magyarországi motoros túra. A 2003-ban zajló túra sikere vezetett annak idején a Krapeknők motoros baráti társaság megalakulásához, aminek Zsani is alapító tagja volt.

Az új csapatban ott van még Süli Eszter, aki 2007-ben nagy sikerrel szervezte a hungaroringi csajos pályázásokat, és Cservenák Gyöngyvér, aki BM alkalmazottként az IVTM (Ingyenes Vezetéstechnikai Tréning Motorosoknak) szervezéséből vette ki a részét tavaly. A fényképeken azonban bizonyára feltűnik még néhány ismerős arc.

A találkozóra sokan voltak kíváncsiak, és az alapítók szerint mindenki nagy örömmel fogadta a Motoros- Szívek megalakulását. Nem hiába, hisz ez az első „CSAK sportmotoros Club CSAK csajoknak!” Csabi és a csajok esti beszélgetése során sok terv alakult ki, egész biztos, hogy lesz folytatás. Tervben vannak Motoros-szívek túrák, gurulások, de elsősorban a csajos pályázás a Hungaroringen a fő vonal, amiben Süli Eszter lesz a társaság segítségére.

A Csajokamotoron.hu örömmel üdvözöl minden ehhez hasonló kezdeményezést, és reméljük hamarosan beszámolhatunk a csajok motoros kalandjairól is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Az egyik nyilvános motoros csoportban felmerült annak a lehetősége, hogy a csapat moderátora egy KRESZ...
Bővebben...
Múlt héten elmentem egy nyílt napra a MAMI motorkerékpár szerelő szakközépiskolába. Nagyon megörültek nekem, azt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!