Molnár Ági

A versenyzőnő, mindene a motorozás, amikor teheti motorjára pattan, és az országot járja, orvos édesapjával együtt.

A Magyar GSX-R kupa ismét új indulóval bővül, a következő futamokra. A pilóta bemutatására több mód is lehetne. Kezdhetnénk úgy, hogy tehetségesnek bizonyult az Erste Leasing Motoros akadémia képzésein és Szabó Attila vezető oktató rábeszélte, hogy induljon a kupán. A 2. bemutatási mód, hogy remek sportember, hiszen gyermekkorától kezdve a sportolást és a tanulást helyezte előtérbe minden mással szemben.

Egészen kis gyerekként elkezdett motorozni és versenyszerűen síelni, jelenleg jogot hallgat, tehát nem fecsérli el az életét. Mindkét bemutatás teljes mértékig igaz plusz megfűszerezve azzal a nem titkolandó ténnyel, hogy a versenyző hihetetlen adatokkal rendelkezik, hiszen 90-60-90. A számokból valószínű, hogy többetek rájött arra, hogy egy rendkívül csinos hölgyről beszélünk, akinek a neve Molnár Ágnes.

 

HIRDETÉS (x)
A GSX-R Kupán való indulás számára egy megvalósult álom így mióta tudja, hogy hol kell bizonyítania, minden lehetőséget megragad, hogy a Hungaroringen motorozzon. Az Erste Leasing Motoros Akadémia oktatói egytől-egyig szívesen segítenek Áginak, hiszen számukra is fontos hogy az egyelőre egyedüli hölgyversenyző jól menjen a futamokon.

Akinek felkeltettük az érdeklődését a következő futam megtekintésére az semmiképp ne hagyja ki a június 24-én a SUCSAMOTA keretein belül megrendezésre kerülő GSX-R Kupa futamot.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!