Power Girls Racing Team

A Power Girls Racing Team három tagból álló női gyorsasági motoros versenycsapat.

A baráti összefogásból létrejött társaság, azzal a céllal alakult meg, hogy közösen együttműködve 2011-ben az első női csapatként erősítsék a női gyorsasági mezőnyt. Nevüket egy rajzfilmből kölcsönözték, ami három kislányról szól akik együtt küzdenek a jó célokért és megmentik a világot a gonoszkodó és a mindig rosszat akaró emberektől. A Pindúr Pandúrok a rajzfilmtörténet három legharciasabb amazonja. Feltalálójuknak, a Professzornak köszönhetően szuper-képességekkel rendelkeznek, és mindig készen állnak küzdeni a jó célokért!

HIRDETÉS (x)

Beszélgetés a Power Girls Racing Team versenyzőivel a MotorosHang.hu rádióban 2011. 04. 04-énA Power Girls csapata az idei első nyílt napon mutatkozott be, majd a női Gyorsasági Motoros Magyar Bajnokság első futamán rögtön öt kupát is sikerült megszerezniük. Fidler Rita a Női Bajnokság 600+ kategóriájában a 2. helyezést, valamint a Dunlop Trophy for Ladies értékelés 600+ kategóriájának első helyét szerezte meg. Lökös Klaudia a Női Bajnokság 600+ kategóriájában a 3. helyezést, valamint a Dunlop Trophy for Ladies értékelés 600+ kategóriájának 2. díját kapta. Szamosi Petra a Dunlop Trophy 600-as kategóriájában 3. helyezett lett.

Csapattagok:
Szamosi Petra (Gemi) #23

Születési idő: 1986.06.01. Motor: Honda CRB 600 RR

2003 óta motorozom utcán. A Hungaroringet 2007 júniusában kedveltem meg, akkor magával ragadott a pálya a feeling a biztonság. Így nagy örömmel indultam el a 2009 ben először megrendezett női futamon és azóta Dunlop Trophy for Ladies. Illetve a Márkák harca kupasorozat egyes futamain.

Lökös Kaludia (Kalu) #6

Születési idő: 1984.09.28. Motor: Suzuki GSX-R 750

Nagy motoros jogosítványom 2006 évében szereztem. Engem kezdetben is a versenypálya vonzott. 2009 ben a Rijekában megrendezett V2 kupa futamán indultam· egyedüli női versenyzőként. 2010 évben már részt vettem a 2. alkalommal megrendezett Dunlop Trophy for Ladies kupasorozaton. Ugyan ebben az évben indultam a GSX-R Klub kupa sorozaton is.

Fidler Rita (Pici-R) #85

Születési idő: 1985.12.13. Motor: Suzuki GSX-R 1000

Nagy motoros jogosítványom 2006-ban szereztem meg. 2008-ban az első lányoknak megrendezett pályázáson kedveltem meg a Hungaroringet. 2009 ben elindultam a Dunlop Trophy for ladies futamán. Kis hazánkban ez volt az első nőknek szervezett kupasorozat, én az első versenyen a dobogó 3. helyének örülhettem amatőr kategóriában.

A csapat tagja még Melicher Emese, azaz Miss Sarah Bellum a Berlini kirendeltség, akit sosem lehet látni és mégis mindenhol ott van, és persze a Professzor: "Kis Pandúrkáim segítője lévén, jó látni az összetartó csapatot. A verseny jó hangulatban telt, a titkos beállításoknak köszönhetően, a Pindurkák szépen teljesítettek!"

A Power Girls Racing Team (PGRT) a következő pályanapokon, és a Női Bajnokság futamain is részt kíván venni, ahová mindenkit szeretettel várnak. 


Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!