Power Girls Racing Team

A Power Girls Racing Team három tagból álló női gyorsasági motoros versenycsapat.

A baráti összefogásból létrejött társaság, azzal a céllal alakult meg, hogy közösen együttműködve 2011-ben az első női csapatként erősítsék a női gyorsasági mezőnyt. Nevüket egy rajzfilmből kölcsönözték, ami három kislányról szól akik együtt küzdenek a jó célokért és megmentik a világot a gonoszkodó és a mindig rosszat akaró emberektől. A Pindúr Pandúrok a rajzfilmtörténet három legharciasabb amazonja. Feltalálójuknak, a Professzornak köszönhetően szuper-képességekkel rendelkeznek, és mindig készen állnak küzdeni a jó célokért!

HIRDETÉS (x)

Beszélgetés a Power Girls Racing Team versenyzőivel a MotorosHang.hu rádióban 2011. 04. 04-énA Power Girls csapata az idei első nyílt napon mutatkozott be, majd a női Gyorsasági Motoros Magyar Bajnokság első futamán rögtön öt kupát is sikerült megszerezniük. Fidler Rita a Női Bajnokság 600+ kategóriájában a 2. helyezést, valamint a Dunlop Trophy for Ladies értékelés 600+ kategóriájának első helyét szerezte meg. Lökös Klaudia a Női Bajnokság 600+ kategóriájában a 3. helyezést, valamint a Dunlop Trophy for Ladies értékelés 600+ kategóriájának 2. díját kapta. Szamosi Petra a Dunlop Trophy 600-as kategóriájában 3. helyezett lett.

Csapattagok:
Szamosi Petra (Gemi) #23

Születési idő: 1986.06.01. Motor: Honda CRB 600 RR

2003 óta motorozom utcán. A Hungaroringet 2007 júniusában kedveltem meg, akkor magával ragadott a pálya a feeling a biztonság. Így nagy örömmel indultam el a 2009 ben először megrendezett női futamon és azóta Dunlop Trophy for Ladies. Illetve a Márkák harca kupasorozat egyes futamain.

Lökös Kaludia (Kalu) #6

Születési idő: 1984.09.28. Motor: Suzuki GSX-R 750

Nagy motoros jogosítványom 2006 évében szereztem. Engem kezdetben is a versenypálya vonzott. 2009 ben a Rijekában megrendezett V2 kupa futamán indultam· egyedüli női versenyzőként. 2010 évben már részt vettem a 2. alkalommal megrendezett Dunlop Trophy for Ladies kupasorozaton. Ugyan ebben az évben indultam a GSX-R Klub kupa sorozaton is.

Fidler Rita (Pici-R) #85

Születési idő: 1985.12.13. Motor: Suzuki GSX-R 1000

Nagy motoros jogosítványom 2006-ban szereztem meg. 2008-ban az első lányoknak megrendezett pályázáson kedveltem meg a Hungaroringet. 2009 ben elindultam a Dunlop Trophy for ladies futamán. Kis hazánkban ez volt az első nőknek szervezett kupasorozat, én az első versenyen a dobogó 3. helyének örülhettem amatőr kategóriában.

A csapat tagja még Melicher Emese, azaz Miss Sarah Bellum a Berlini kirendeltség, akit sosem lehet látni és mégis mindenhol ott van, és persze a Professzor: "Kis Pandúrkáim segítője lévén, jó látni az összetartó csapatot. A verseny jó hangulatban telt, a titkos beállításoknak köszönhetően, a Pindurkák szépen teljesítettek!"

A Power Girls Racing Team (PGRT) a következő pályanapokon, és a Női Bajnokság futamain is részt kíván venni, ahová mindenkit szeretettel várnak. 


Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mennek a hírek, jönnek a felsorolások, motoros-teherautó, motoros-személyautó karambol, szörnyet halt az úton, a kórházban......
Bővebben...
Nem vagyok nagy túrázó, inkább motorozok mint gyalogolok, azért néha csak rászánom magama. Most hétvégén...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!