Mester Dóra

Tartalomjegyzék

Egyszer azt mondták nekem, az a nő, aki motorra ül, nagyon bátor. Akkor mit szólnának Dórához, aki egy havas pályán méreti meg magát.

A fiatal magyar hölgy 2011. január 22-én útra kel, hogy Eberschwangban (Oberösterreich) mutassa meg, milyen kemények a hazai motoros csajok.

HIRDETÉS (x)

− Immáron harmadik alkalommal rendezi meg Joe Lechner a Snow Speedhill Race nevű téli versenyt. A 400 méteres műhóval fedett pályán az enduro-, a krossz- és a quad motor csak sima krosszgumival lehet felszerelve. Tehát a szöges gumi, a hólánc, az összkerékmeghajtás tilos. Fontos a jó rajt, utána pedig csak gázt neki!

− Először veszel részt külföldi versenyen?

− Nem, 2008-ban indultam már egy osztrák kupasorozat női kategóriájában, ahol összesített 2. helyet sikerült elérnem.

− Hogyan gyakorolsz erre a futamra?

Dóra Profilja− Mivel ez lesz az első havas versenyem, szeretném minél jobban kitapasztalni a motorom tulajdonságait. Hasonló terepre Ausztriában van lehetőség, ezért mióta leesett a hó, hetente többször is megyek edzeni. Emellett még konditerembe is járok!

− Egyébként miért kezdtél el motorozni?

− 2006. őszén a bátyám akkori 125 köbcentis Honda CR-jével róttam az első köreimet. Édesapámmal, aki korábban aktív motokrosszos volt, gyakran eljártam versenyekre. Nagyon megtetszett a közeg és az ottani hangulat. A legnagyobb segítségem természetesen édesapám, akire a mai napig bármiben számíthatok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!