Mester Dóra

Tartalomjegyzék

Egyszer azt mondták nekem, az a nő, aki motorra ül, nagyon bátor. Akkor mit szólnának Dórához, aki egy havas pályán méreti meg magát.

A fiatal magyar hölgy 2011. január 22-én útra kel, hogy Eberschwangban (Oberösterreich) mutassa meg, milyen kemények a hazai motoros csajok.

HIRDETÉS (x)

− Immáron harmadik alkalommal rendezi meg Joe Lechner a Snow Speedhill Race nevű téli versenyt. A 400 méteres műhóval fedett pályán az enduro-, a krossz- és a quad motor csak sima krosszgumival lehet felszerelve. Tehát a szöges gumi, a hólánc, az összkerékmeghajtás tilos. Fontos a jó rajt, utána pedig csak gázt neki!

− Először veszel részt külföldi versenyen?

− Nem, 2008-ban indultam már egy osztrák kupasorozat női kategóriájában, ahol összesített 2. helyet sikerült elérnem.

− Hogyan gyakorolsz erre a futamra?

Dóra Profilja− Mivel ez lesz az első havas versenyem, szeretném minél jobban kitapasztalni a motorom tulajdonságait. Hasonló terepre Ausztriában van lehetőség, ezért mióta leesett a hó, hetente többször is megyek edzeni. Emellett még konditerembe is járok!

− Egyébként miért kezdtél el motorozni?

− 2006. őszén a bátyám akkori 125 köbcentis Honda CR-jével róttam az első köreimet. Édesapámmal, aki korábban aktív motokrosszos volt, gyakran eljártam versenyekre. Nagyon megtetszett a közeg és az ottani hangulat. A legnagyobb segítségem természetesen édesapám, akire a mai napig bármiben számíthatok.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Február 2-án hoztuk el a motort, és következő héten volt lehetőségünk arra, hogy egy kicsit...
Bővebben...
Ránéztem ma a hétvégi időjárás előrejelzésre. Bár tisztában vagyok vele, hogy gyakran még aznap este...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!