Karácsonyi Ötletbörze

NaNa - .

karacsonydiszHamarosan itt a Karácsony, és mi már értesítettük a Jézuskát, hogy jó kislány voltál idén. Már csak választanod kell az alábbi ajándékötletek közül, és megírni a levelet neki.

Nem is olyan rég még szörnyű nehéz dolga volt egy nőnek, ha csinos, nőies motoros felszerelésre vágyott. Legtöbb esetben meg kellett elégednünk az uniszex, vagy inkább férfi szabású, fekete holmikkal. Esetleg csak a sportmotorosok felszerelései között volt ez másképp... a szabásvonal persze ott sem stimmelt, de legalább gyártottak ruhákat színesben is.

Mostanra a legtöbb márkának vannak női modelljei, így válogathatunk az anyagok, színek és az árfekvések között is beszéljünk cipőről, kabátról, nadrágról vagy bukósisakról, vagy más egyéb motoros felszerelésről.

HIRDETÉS (x)

{nomultithumb}

SHOX Onyx női motoros textildzseki

SHOX Onyx női motoros textildzseki

East Side Motors
5200 Törökszentmiklós Kossuth L. 88.,
Tel./Fax.: 56 / 390-125
east_side_motors@citromail.hu

Fehér Holló Motorosbolt
5000 Szolnok Thököly út 47.,
Tel:/Fax.: 56/ 377- 742
feher_hollo@citromail.hu

Motoros Akadémia Ajándék

Motoros AkadémiaA Motoros Akadémia 2011-es vezetéstechnikai képzéseire már idén lehetőség van jelentkezni. A 2010 ben történő jelentkezés esetén Részvételi jegyet állítunk ki, ami szabadon felhasználható 2011-ben a választott tanfolyam típus, illetve dátum szerint. A Részvételi jegy ára 2010-ben bruttó 45 000 Ft.

Lehetőség van továbbá Ajándék Utalvány vásárlására, ahol ön határozza meg az összeget 5000 Ft felett.

További információért kérjük írjon az info@motorosakademia.hu címre vagy telefonáljon ügyfélszolgálatunkra: +36-20/385-6603!

A motoros vezetéstechnikai továbbképzéseink részletes leírását a www.motorosakademia.hu honlapunkon olvashatja, ahol a jövő évi tanfolyamok időpontjai 2011 március 1-től lesznek elérhetőek.

Üdvözlettel!

Szabó Attila
Erste Leasing Motoros Akadémia

Decemberi raktársöprés az RMC Motornál

Női kabátok már 9 990 Ft-tól.

GATTACABLH GATTACA Női motoros textil kabát

 

B-Star-satis-noi-motoros-kabatB-Star Textil kabát 123NNN11 Satis

További info: RMC Motor

Csajok a motoron ajándék

Kapucnis_rozsaszin_puloverEgészen kézenfekvőnek látszik, hogy egy motoros csaj, szeretne valami különleges ajándéktárgyat vagy ruhadarabot, amiből egyértelműen látszik, hogy élete egyik nagy szerelme a motorozás. Ezért készítjük ezeket az egyedülálló termékeket, hogy mindenki találjon kedvére való ajándékot áruházunkban.

A karácsonyra való tekintettel ezúttal a fehérneműket és néhány pólót is rendkívüli, karácsonyi kedvezménnyel vásárolhatod meg. Nálunkmndig érdemes körülnézni. További ajándéktárgyakért nézz körül áruházunkban!


Shad tanktáska

SB-25-bisAzok a motorosok, akik sokat túráznak, egész biztosan örülnének valami olyan felszerelésnek, aminek hasznát veszik akár a csomagoláskor is. Egy tanktáska mindig jó választás - azért mielőtt megvásárolnánk, tudjuk meg, hogy a mágneses vagy a sima szíjjal felcsatolható darab szükséges a megajándékozott motorjához!

A Shad SB25-elnevezésű tanktáskája 23 literig bővíthető, így simán elefér egy csukott sisak, van rajta térképtartó, és a sok zsebnek köszönhetően kényelmesen és biztonságosan szállíthatjuk benne azokat a dolgokat,amik motorozás közben is jó ha kéznél vannak.

Kezdő-motoros program

Harley-Davidson_xl-883L-super-Low-actionSokat gondolkoztál már azon, hogy milyen legyen az első motorod? Meddig fogod használni és utána mire fogsz váltani? Mennyit buksz majd a „kezdőmotorod” eladásán?

Egyedülálló lehetőséggel ajándékozunk meg. Vedd meg kezdőmotorodnak az új 2011-es Sportstert, használd és szeress bele a Harley-ban 2 éven keresztül, és miután letelt ez az időszak és tudod már pontosan milyen nagyobb H-D modell az álommotorod, hozd vissza hozzánk és fillérre pontosan ugyanannyiért beszámoljuk, mint amennyiért eredetileg vásároltad. Nincs kockázatod, csak az élmény és a stílus marad ugyanaz, minden más olyan lesz, mint amilyennek megálmodtad. További info: Harley-Davidson Győr

Gurulós topcase motorra

trollaway-borondAz Olaszországban tervezett és gyártott, új fejlesztésű Trollaway bőrönd valjában egy motorra is könnyedén felfogatható hátsó doboz. Az ütés és vízálló biztonságos táska elegendő helyet biztosít a csomagolásoz akár a nők számára is, és kerekeinek valamit a húzókarnak köszönhetően könnyen szállítható a motorrólleszállva.

Azt, hogy a gyengébbik nem is szerepel a tervezők gondolataiban, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ezt az új terméket rengeteg színben kínálják, köztük szerepel a rózsaszín, a lila, a kék, a narancs és a sárga, de találunk a mintásak között terepszínűt és hófehéret rózsaszín virágmintával is.

Jótékonysági Motoros Naptár

csam-naptar-06A felsorolt ajándékötleteink mellé van még egy javaslatunk: Csajokamotoron.hu 2011-es Jótékonysági Motoros Naptára kitűnő ajándékötlet a többi ajándék mellé, de önállóan is megállja a helyét. A naptárban fórumunk tagjai saját motorjukon pózolnak, a naptár bevételével pedig az ócsanálosi Pósán családot támogatjuk majd, akik a nyár eleji árvíz következtében veszítették el a házukkal együtt mindenüket. Segíts te is, hogy nekik is szép karácsonyuk lehessen!

A naptárat megrendelheted áruházunkban, vagy vásárold meg személyesen Óbudán, a Bázis Motor üzletében!

 

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS