Bővül a Nolan kínálata is

Új generációs, zárt utcai sisakot készített az olasz gyár.

A több sisakkategória előnyeit ötvöző (crossover) Nolan N71 új mércét állít fel az univerzális zárt fejvédők piacán. A teljesen új fejlesztésű modell a hagyományos zárt sisakoktól megszokott biztonságot, kényelmet, motorozási élményt és megjelenést nyújtja tulajdonosának, de levehető állrészének köszönhetően átélhető benne a nyitott típusokra jellemző szabadságérzet és könnyedség is.

Az N71-et ugyanolyan szempontok alapján tervezték, mint zárt társait, a modell megkapta a zárt és a nyitott sisakokra érvényes homologizációt is (P/J). Karcmentes, UV-szűrős plexije széles látóteret biztosít, és a sisak zárt állapotában természetesen tökéletesen illeszkedik az állrészhez; az állrészt leszerelve a mélyre nyúló plexi kiváló szélvédelmet garantál.

HIRDETÉS (x)

A plexi páramentességéről Pinlock rendszerű, szilikonos NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló gondoskodik, amely alapáron jár a sisakhoz. Szintén az alapfelszereltség része a kivehető és mosható Clima Comfort bélés, a VPS belső napellenző, az állrészen rögzíthető szélterelő, a sisakzsák, valamint a magas fokú kényelmet és pontos, mikrometrikus állítási lehetőséget biztosító Microlock csat.

Magától értetődő, hogy felszerelhető a Nolan gyári kommunikációs rendszerével, az N-Commal, amelynek előkészítése mindegyik modellváltozatban megtalálható. Egyedi szellőzőrendszere az áll-, a homlok és a fejrészen elhelyezett szellőzőnyílásokból áll, amelyek a tarkórészen található kivezetőnyílással együtt folyamatos levegőáramlást biztosítanak a sisak belsejében.

Az új Nolan N71 négy alapfényezéssel – Classic fehér, fekete, matt fekete, ezüst – és két dekor fényezés összesen hat változatával – Motion fehér, fekete, matt fekete; S2 matt ezüst, matt fekete, matt fehér – lesz rendelhető, várhatóan a 2010-es év végétől.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!