Pinkparádé

Motorozás közben is igyekszik az ember lánya nőies maradni.

A bukó alól kilógó haj, egy rózsaszín kendő a nyakba, ízlésesen díszített, nőies sisak vagy kabát, egy-egy csajos matrica. Szolidan, mégis egyértelműen mutatják, hogy a motoros a szebbik nemhez tartozik .A környezetemben sincs ez másképp, szinte minden nő igyekszik egy kicsit csajos maradni akkor is, ha talpig protektorban, Terminátor üzemmódban közlekedik épp.

Azonban vannak, akik úgy érzik, hogy az alattuk dübörgő motor nem teszi őket kellőképpen különlegessé, és valami extrára vágynak. Eddig azt hittem, hogy a Spiderwear női bőrdzsekijétől már nem lehet pinkebbet készíteni.

HIRDETÉS (x)

Nos, kiderült, hogy hatalmasat tévedtem. A ladybikerstuff.com webáruházában egészen különleges (különlegesen ronda) darabokra akadtunk. Már a sima rózsaszín mellény és kabát látványa is kicsit túl sok a szemnek, de a körberojtozott daraboknál már komolyan elgondolkodtam, hogy ki hord ilyet.

Ennek ellenére gyanítom, hogy a nagy vízen túl nem egy társunk büszkén feszít bennük. Kabát, mellény, fogjuk rá, hogy megértem. De a vadnyugatot idéző rózsaszín chapset kinek szeretnék eladni?! Nos, erre végképp nem sikerült rájönnöm…

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Mióta karanténban vagyunk, olyan terülj-terülj asztalkám van nálunk, mint ide Lacháza. Hétvégén pl. egyik nap...
Bővebben...
Helyzetre való tekintettel egyre több időt tartózkodók otthon. Ennek egyik előnye, hogy kiülhetek az erkélyre...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!