Rockhard Helmets az O'Neal-től

Egy vadonatúj motoros bukósisakmárkát dobott piacra az O'Neil cég. A sisakok különlegessége, hogy grafikájukról világhírű rockbandák logói köszönnek vissza, természetesen az együttesek engedélyével.

A limitált darabszámban kiadott bukósisakok mindegyike sorszámmal van ellátva, és hivatalos hitelességi irat jár hozzájuk. A kezdő kollekcióban az AC/DC, a Hustler, a KISS, a Lynyrd Skynyrd és a Slayer tagjai által jóváhagyott fényezésekkel kerülnek a sisakok a boltokba.

HIRDETÉS (x)

A sisakok három különböző stílusban vásárolhatóak meg: utcai zárt, off-road és utcai nyitott kivitelben lesznek kaphatóak. Minden sisak megfelel a forgalmazó országban életben lévő nemzetközi biztonsági előírásoknak, így lesz belőlük európai változat is.

A Rockhard sisakok forgalmazója úgy tervezi, hogy évente több alkalommal jelenteti majd meg a legújabb grafikákkal készült sisakokat.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szoktam mondani, hogy az elhatározás, a kitartás, meg mittomén mik visznek előre. Meg hogy bizonyos...
Bővebben...
Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!