Kisöpörjük a bugyikat

Fekete vaskeresz 4b6179189990dBugyira mindenkinek szüksége van, akkor miért ne lehetne az is motoros.

A Csajokamotoron.hu nagy sikerű fehérneműkollekciója megújításért kiált, így aztán a régi kollekció mérethiányos darabjait alaposan leértékeltük nektek. Most érdemes körülnézni az áruházunkban, hátha akad olyan top vagy tanga, ami ajándékba vagy magatoknak jól jöhet karácsonyra.

Persze nem csak ezért éri meg átbogarászni a boltunkat, hiszen folyamatosan frissítjük a termékpalettánkat. Legutóbb például rengeteg motoros ajándékkal bővült a kínálat. Már az elmúlt pár napban is nagy sikerük volt a motoros témájú, retro hangulatú fémtábláknak, vagy a "keresőbarát" kulcstartónak.

HIRDETÉS (x)

Ha nálunk vásároltok, a drágább postai utánvét helyett 2006 óta fizethettek PayPallal, és a régi vásárlóinkat további 5% kedvezménnyel jutalmazzuk, ha beírják a fizetés visszaigazolását jelző emailben kapott kuponkódot a vásárlás végén a megfelelő rublikába.

Reméljük, minden motoros talál magának nálunk ajándékot karácsonyra!

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A heti fotóimat végignéztem, és megállapítottam, hogy megint csak a kutyámat fotóztam 99%-ban. Tök cuki,...
Bővebben...
Ez a hét még mindig nem az igazi... kissé már unom, hogy nem süt a...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!