Husabergen Husabergben

A Husaberg a 2011-es évben sem hagyja meztelenül a motorosokat.

Mint minden évben, 2011-ben is a boltok polcaira kerülnek a Husaberg utcai, valamint motoros ruhái. Nagymintás, különböző fazonú pólókból, zipzáras pulcsikból és melegítő felsőkből válogathatnak majd a fanatikusok a boltokban. A svéd gyár legalább annyira törekszik a jó minőségre a kiegészítők terén, mint a motorgyártásban. Ezért a ruhák tiszta pamutból, természetes alapanyagokból készülnek.

Azonban nem csak a mindennapi szaladgálásra gondoltak a ruhák tervezésekor. A versenycsapatok, kereskedések, és háztartások lelkesz ezermestereinek készítették el azt a szerelős nacit, amin rengeteg zseb és tárolóhely kapott helye, anyagában pedig stapabíró pamut-poliészter vászon. Eddig ez a modell csak hosszú szárral készült, jövőre azonban már rövid változat is kapható lesz.

HIRDETÉS (x)

Azok számára, akik kék-sárga-fehérbe öltözve túrnák szíveset a sarat kedvenc Husabergük nyergében, jövő évben teljesen új kollekcióval szolgál a gyár. Az eddiginél komfortosabb nadrágok, pólók, mezek, kesztyűk sorából válogathat majd.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Írtam már róla a #neérintkezzegyébkéntfelőlemodamészahováakarsz blogomban, hogy vettem egy navigációs készüléket, melyre egy barátom szerzi...
Bővebben...
Karantén negyedik hét... vagy 14, ha úgy vesszük. Már számolni sem tudom, mióta vagyunk itthon. ​ Szerencsére...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!