Pokoli divat

A Hells Angels halálfej motívuma a nemrég elhunyt Alexander McQueent is megihlette.

A híres tervező ruhát, táskát valamint apró kiegészítőket is tervezett a legendás banda egyik védjegyének számtó motívummal. A divat hű követői pedig boldogan csaptak le a nem mindennapi darabokra a Saksban, és a Zappos.com-on.

A Hells Angels azonban akaratán kívül tört be a divat világába.Így nem meglepő, ha az „angyalok” kicsit sem osztoztak a divatőrültek örömében. A jellegzetes halálfej motívum ugyanis hivatalosan is a klub egyik védjegye. A motívum engedély nélküli felhasználása miatt október végén keresetet nyújtottak be a forgalmazó cégek ellen.

HIRDETÉS (x)

Mind a Saks, mind a Zappos igyekszik elkerülni a pert, és az azzal járó hangos felhajtást, így egy héttel a perirat benyújtása után találkozóra hívták a klubot. Mindkét cég felajánlotta, hogy a jelenlegi készletet teljes egészében megsemmisítik, valamint visszahívnak minden már eladott darabot is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...
A hosszú hétvége nagy részét Pilismaróton töltöttük a Szobi Révnél. Ezúttal nem motoros találkozó volt...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!