Dögös bőrre valók

Ha már unod a fekete bőrnacit, a Rocksocs pont neked való!

A Rocksocs lényegében a bőrnadrágra húzva hordandó, combközépig érő puha, szőrmehatású zokni. Négy stílusban kapható, ebből három fekete, a negyedik pedig pink színben. Azonban a zoknicska nem csak trendi!

Amellett, hogy könnyen, szabás-varrás nélkül feldobható a motoros ruha, anyagának köszönhetően jelentős védelmet nyújt a szél és hideg ellen. A combon levő passzé állatmintás (tigriscsíkos, leopárdmintás, zebracsíkos, illetve a rózsaszínen dalmata mintás), anyagában passzol az egész zoknihoz, ez is puha, kellemes tapintású.

HIRDETÉS (x)

A comb külső oldalán, jól látható helyen elhelyeztek egy-egy fényvisszaverő motívumot (ezt a megrendelő akár saját maga is kiválaszthatja). Igaz, hogy elsősorban bőrnacira tervezték, azonban rugalmasságának köszönhetően akár a szaladgálós farmerre is ráhúzható.

Az ára forintra átszámolva körülbelül tízezer forint, és természetesen több méretben kínálják. Emelett senki nem fog szó nélkül elsétálni, pláne, ha egy dögös motoros csaj viseli.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!