Az első női motoros ruhabörze

Újdonság volt a lányok számára, hogy kedvező áron juthatnak jó minőségű motoros felszereléshez.

Azzal gonolom minden nő egyetért, hogy turkálni, börzézni jó. Nem véletlenül van annyi kilós bolt, és turkáló. Mindig örömmel tölti el a fehérnépet, ha a családi kasszát megkímélve juthat valami új, divatos holmihoz. Így a vásárlási vágyunkat is kielégítjük, de mégis keveset költünk.

HIRDETÉS (x)

Ez a tulajdonságunk adta az ötletet az első alkalommal megrendezett női motoros ruhabörzéhez is, ahova mindenki elhozhatta a nem használt, kinőtt, kihízott vagy kifogyott motoros felszerelését. Persze nem csak azt. Bőven akadt mindenféle divatos farmer, póló és pulóver is, amelyekből több is új gazdára talált az elmúlt vasárnap.

A börzének szomorú-, vagy ha úgy jobban tetszik, jótékony apropója is volt. Még a CsaM nyári születésnapi túráján beszéltük meg, hogy egy árvízkárosult családot támogatunk majd az elkészült 2011-es naptár bevételeivel, így az összegyűlt ruhákat is nekik szánjuk. A rendezvény bevételét, a belépődíjként beszedett 500 Ft-okat pedig szintén hozzárakjuk az adományhoz.

Még több kép a galériában!A végeredmény nagyjából 10 nagy zsáknyi (és bőröndnyi) ruhanemű, gyerekjáték, ágynemű, valamint 29 000 Ft pénzadomány. A résztvevőkkel megbeszélve a ruhaneműt hamarosan leszállítjuk a kiválasztott, jelenleg Ongán élő, de eredetileg Ócsanáloson szerencsétlenül járt családnak, a befolyt pénzösszegből pedig tisztítószereket vásárolunk a vörösiszap áldozatainak, amit szintén együtt szállítunk majd le.

Mivel a Jótékonysági motoros naptár 2011-es, jelenleg még folyamatban van az árusítása, az ebből befolyó összeget szintén Ongára visszük majd le.

Köszönjük mindenkinek, aki jelenlétével és adomnyaival támogatta a rendezvényt, valamint az Andretti pizzériának a helyszín biztosítását. Ha ti is úgy gondoljátok, tavasszal megismételhetjük már a mostani tapasztalatokból okulva.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A héten nem készült kép, mert ahelyett, hogy gyógyulnánk most épp az egész család egyszerre...
Bővebben...
Ha az időjárás ilyen kegyes marad, és szépen lassan kúszik fel a hőmérséklet, akkor 1-2...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!