Rózsaszín weszkó

Egy igazi motoros ruhatárából nem hiányozhat a weskócsizma. És egy motoros nőéből?

Való igaz, hogy a westerncsizma viselése szorosan kapcsolható bizonyos öltözködési, zenei, illetve motorozási stílusokhoz. Például egy sportmotoron nehezen tudnám elképzelni, már csak a váltókar elhelyezkedése miatt is, de egy chopperen szinte kötelező a weszkó viselése.

HIRDETÉS (x)

Vannak a klasszikus szín összeállítású, mindenki által ismert, a barna különböző árnyalataiban pompázó, hétköznapi használatra készült darabok, és persze a különleges bőrökből, például krokodilból meg kígyóból varrottak, amilyeneket Krokodil Dundee is visel. Na ez nekem már kicsit túlzás. És már vannak színesek is, a divatnak megfelelően, vagy különleges alkalmakra.

Természetesen egyből megakadt a szemem ezen a rózsaszín darabon, hiszen épp hozzá is voltam öltözve... talán ez az egyetlen hibája, hogy ehhez tényleg színben is hozzá kell öltözni. Persze a gyártó ezt is figyelembe vette. Végigtapogatva (és szaglászva - mert a finom, friss bőr illattól elolvadok) a teljes kínálatot, arra megállapításra jutottam, hogy azért, hogy minél több színben vásároljunk belőle - minden blúzhoz más színűt - az árral is lejjebb mentek ennél a kollekciónál.  Ez viszont kicsit a minőség, illetve a bőr vastagságának a rovására ment.

Az én kedvenc színem egyébként weszkóban a kék, és kényelmesebbnek tartom a fűzős, női weszkócipőket. A vásárlással egyelőre várok. Majd ha lesz ciklámen színűben...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...
Sosem voltam a konyha ördöge/tündére, de miután a motorok már a téli álmukat alusszák, én...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!