Rózsaszín weszkó

Egy igazi motoros ruhatárából nem hiányozhat a weskócsizma. És egy motoros nőéből?

Való igaz, hogy a westerncsizma viselése szorosan kapcsolható bizonyos öltözködési, zenei, illetve motorozási stílusokhoz. Például egy sportmotoron nehezen tudnám elképzelni, már csak a váltókar elhelyezkedése miatt is, de egy chopperen szinte kötelező a weszkó viselése.

HIRDETÉS (x)

Vannak a klasszikus szín összeállítású, mindenki által ismert, a barna különböző árnyalataiban pompázó, hétköznapi használatra készült darabok, és persze a különleges bőrökből, például krokodilból meg kígyóból varrottak, amilyeneket Krokodil Dundee is visel. Na ez nekem már kicsit túlzás. És már vannak színesek is, a divatnak megfelelően, vagy különleges alkalmakra.

Természetesen egyből megakadt a szemem ezen a rózsaszín darabon, hiszen épp hozzá is voltam öltözve... talán ez az egyetlen hibája, hogy ehhez tényleg színben is hozzá kell öltözni. Persze a gyártó ezt is figyelembe vette. Végigtapogatva (és szaglászva - mert a finom, friss bőr illattól elolvadok) a teljes kínálatot, arra megállapításra jutottam, hogy azért, hogy minél több színben vásároljunk belőle - minden blúzhoz más színűt - az árral is lejjebb mentek ennél a kollekciónál.  Ez viszont kicsit a minőség, illetve a bőr vastagságának a rovására ment.

Az én kedvenc színem egyébként weszkóban a kék, és kényelmesebbnek tartom a fűzős, női weszkócipőket. A vásárlással egyelőre várok. Majd ha lesz ciklámen színűben...

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!