Multifunkciós sisak

Az új, prémiumkategóriás X-551-et az utcai supermotók és a túraendurók szerelmeseinek készített az X-lite.

A zárt sisakokéhoz hasonló plexivel ellátott X-551-et minden részletében úgy tervezték meg, hogy megfeleljen a kategóriákat ötvöző crossover stílus követelményeinek: különlegesen kényelmes, high-tech anyagokból készített, kivehető és mosható bélést, a szegmensben még ritkaságnak számító belső napellenzőt (VPS), dupla D gyűrűs csatot, valamint – világújdonságként – N-Com X-Series gyári kommunikáció előkészítést kap alapfelszerelésként.

Az X-551 kompozit héja – az X-lite legtöbb bukósisakjához hasonlóan – hat különböző méretben kapható, amelyekhez három különböző nagyságú külső héj tartozik (XS/S, M/L, XL/XXL). Ennek köszönhetően a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad, illetve arányban áll viselője testméretével.

HIRDETÉS (x)

Az X-551 áramvonalas formáit a hagyományos zárt sisakokéhoz hasonló plexi, nagyméretű, állítható magasságú és leszerelhető szemellenző (sild), valamint a szellőzőrendszer nyílásai teszik teljessé. Az X-551 három konfigurációban használható: plexivel és silddel felszerelve (vegyes használatú/crossover sisak); silddel, plexi nélkül (terepsisak); plexivel, sild nélkül (utcai sisak).

Az X-551 innovatív szellőzőrendszerének fontos eleme az állrészen elhelyezett, nagyméretű szellőzőnyílás, amely a sisakhoz alapfelszerelésként adott, Pinlock rendszerű, szilikonos NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló munkáját könnyíti meg. A hatékony szellőzést segítik a homloknál és a fejtetőn elhelyezett szellőzőnyílások is, amelyek a tarkórészen található kivezetőnyílásokkal együtt folyamatos levegőáramlást biztosítanak a sisak belsejében.

Az X-551 négy alapfényezéssel – Start fehér, fekete, matt fekete, ezüst – és két dekor fényezéssel – Hyper fehér-fekete, fekete-fehér – kapható.


Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!