Ötcsillagos sisak a Nolantől

Újabb kiemelkedő teszteredményt ért el a Nolan idén bemutatott zárt bukósisakja, az N85.

A sporttúra fejvédőt ezúttal a német túramotoros szaklap, a Motorrad & Reisen tette próbára; a magazin tesztelői számos pozitív tapasztalatot szereztek, s végül öt csillaggaljutalmazták a modellt.A Motorrad & Reisen szerint az N85 az olasz formatervezés jellegzetes példája, de a típus nem csupán a dizájn miatt vonzó választás. A felvétel nem a legkönnyebb, de ha már a helyére került a sisak, a kivehető és mosható Clima Comfort bélés kiemelkedő kényelemmel örvendezteti meg az N85 tulajdonosát.

A cikk kiemeli, hogy a bélés kialakítása miatt a Nolan újdonsága jól választás a szemüveget viselő motorosok számára is. Megemlítik azt is, hogy a típust számos praktikus kiegészítővel látták el az olasz mérnökök: egyszerűen használható beépített napellenzővel (VPS), párásodásgátló plexivel (NFRS), kivehető arcpárnákkal, a sisak állrészére rögzíthető szélterelővel, valamint kényelmes és pontos beállítást biztosító Microlock csattal.

HIRDETÉS (x)

A német tesztelők dicsérik az N85 csendességét és huzatmentességét, valamint a Nolan kommunikációs rendszerét, az N-Comot, amelynek beszereléséhez szinte mindegyik N85 gyári előkészítéssel rendelkezik. Az N-Com headset mobiltelefonnal, GPS navigációval, MP3-lejátszóval és PMR rádióval is összeköthető, illetve lehetővé teszi a vezető és utas közötti, menet közbeni kommunikációt.

A Nolan N85 számára nem ez volt az első elismerés a szaksajtó részéről: a Motorrad magazin összehasonlító tesztjén „Nagyon jó”, a PS magazin tesztjén pedig „Jó” minősítést szerzett a típus.

A Special modellek nem rendelkeznek kommunikáció-előkészítéssel, szélterelővel és kivehető
arcpárnákkal, az NFRS párásodásgátló pedig opciós felszerelés.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!