MotoGP nemesfémbe öntve

Egy olasz ékszerész cég néhány éve úgy határozott, hogy termékeikkel speciálisan a sport szerelmeseit célozza meg.

Bár terveik között szerepel minden sportág lefedése, kezdetnek a legnépszerűbb sportágakban készítették el kollekcióikat. A football, kerékpározás és autóversenyzés mellett fontos helyen áll a motorkerékpár is.

HIRDETÉS (x)

Gianfranco Quartaroli tervező sportos életmódja és kreatív személyisége a biztosíték arra, hogy aki ezeket az ékszereket viseli magán, mindenhol sikert fog aratni velük. A hagyományos formákat el is felejthetjük, mindegy kinek milyen elképzelése van egy medálról vagy egy karkötőről. A sportrajongók egész biztos megértik, hogy mit jelent egy ilyen értékes fémbe álmodott kis jel viselése.

A tervező maga is a motorsportok szerelmese, és elsősorban a MotoGP versenyek kötik le. Innen jött az ötlet, hogy a Circuiti Jewels palettáján létrehozzon egy MotoGP kollekciót, amelynek darabjain a versenypályák formája köszön vissza. De ha ez még nem lenne elég, készített medált Nitronori Haga 41-es sorszámú sisakjáról, és találhatók az ékszerek között motorláncot formázó karkötők is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan...
Bővebben...
Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!