Pinkben a rák ellen

Új darabbal bővült a Harley-Davidson Pink Label kollekciója.

A motorgyár a szabadidőruhák után kifejezetten motoros öltözék árusításával az emlőrákban szenvedő nőket szeretné támogatni.

Az új ruhadarab ezúttal egy pinkkel hímzett motoros bőrkabát, ami limitált szériában, mindössze 2000 darabban készül. Egy ilyen kabátban stílusosan és biztonságosan szelhetik majd a hölgyek az utakat, nem beszélve a tudatról, hogy társaik életébe egy kis reményt csempésztek.

HIRDETÉS (x)

A kabát könnyű bőrből készül, négy zipzáras szellőzője van. A kabát ujjait előre megívelték, belső oldalukba pedig egy streches anyagot varrtak, ezzel növelve a komfortot vezetés közben. A kivehető bélés ujjai hosszabbak, mint maga a kabátujj, az ujjvégeken pedig egy-egy lyukat alakítottak ki a hüvelykujj számára. Hideg időben a bélés fixen a kézfejre húzható, ezzel pedig jelentősen lecsökkenthető a beáramló hideg levegő mennyisége. A bélés önálló ruhadarabként is hordható.A Harley-Davidson az emlőrák ellen

A Pink Label kollekció eddig eladott darabjaiból már 100000 dollár folyt be. A kabát és a kollekció többi darabja megvásárolható online és a hivatalos Harley-Davison kereskedésekben.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Így a Halloween utózöngéjeként itt az idő, hogy felfaljuk a tököket. Ha már mást nem...
Bővebben...
Hiába van új motorom - nem vagyok elég kemény - hogy motorozzak ebben az őszies...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!