Fújd méretre!

Állítható arcpárnás sisakot dob piacra a HJC.

Az FS-11-es, zárt bukót a túrákat preferáló motorosok számára készítették, és rengeteg extra kiegészítőt kapott. Ezek közül a legérdekesebb extra a felfújható arcpárna. A sisak felvétele után egy kis gomb segítségével addig pumpálható, amíg fel nem veszi viselője arcformáját. A párna leengedése hasonlóképp, egy másik beépített gomb segítségével történik.

A sisak többféle színben és grafikával kapható, az egyszerű feketétől az egészen feltűnő festésig. A hat méretben kapható, üvegszálas héjszerkezetű sisak belsejét antiallergén, antibakteriális, izzadás gátló szövettel bélelték.

HIRDETÉS (x)

Helyet kapott a sisakban egy napszemüveg is, mely egy gyors mozdulattal le- és felhajtható. A plexi a már jól ismert quick-release rendszerrel működik. A száguldás szerelmeseinek kedvezve ellátták egy gyors plexizárral, ami megakadályozza a plexi felnyílását. További hasznos kiegészítő az eltávolítható bogárháló, illetve a szintén kivehető orrvédő. A sisak megfelelő szellőzéséről az ACS (Advanced Chanelling System) gondoskodik. A biztos rögzítésért D-gyűrűs zár felel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!