Fújd méretre!

Állítható arcpárnás sisakot dob piacra a HJC.

Az FS-11-es, zárt bukót a túrákat preferáló motorosok számára készítették, és rengeteg extra kiegészítőt kapott. Ezek közül a legérdekesebb extra a felfújható arcpárna. A sisak felvétele után egy kis gomb segítségével addig pumpálható, amíg fel nem veszi viselője arcformáját. A párna leengedése hasonlóképp, egy másik beépített gomb segítségével történik.

A sisak többféle színben és grafikával kapható, az egyszerű feketétől az egészen feltűnő festésig. A hat méretben kapható, üvegszálas héjszerkezetű sisak belsejét antiallergén, antibakteriális, izzadás gátló szövettel bélelték.

HIRDETÉS (x)

Helyet kapott a sisakban egy napszemüveg is, mely egy gyors mozdulattal le- és felhajtható. A plexi a már jól ismert quick-release rendszerrel működik. A száguldás szerelmeseinek kedvezve ellátták egy gyors plexizárral, ami megakadályozza a plexi felnyílását. További hasznos kiegészítő az eltávolítható bogárháló, illetve a szintén kivehető orrvédő. A sisak megfelelő szellőzéséről az ACS (Advanced Chanelling System) gondoskodik. A biztos rögzítésért D-gyűrűs zár felel.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Szerintem kb. 10 éve készült az utolsó tetoválásom... vagy lehet, hogy csak nyolc. Azóta tervezem...
Bővebben...
Rá kell jönnöm, hogy ki kell szakadnom a mókuskerékből, hogy ne fásuljak bele. Ilyenkor valami...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!