Komplex alakformáló edzés

.

Mindenféle újdonságra nyitott vagyok, szeretem saját bőrömön (testemen) megtapasztalni, hogy mitől jó, vagy esetleg jobb, mint más fitnesz óra. Így ezt is izgatott érdeklődéssel vártam.

Már az öltözőben sikerült szóba elegyedni az egyik kedves hölggyel az óratartók közül. Kicsit tanakodott, hogy milyen órát is tartson, bemutató jellegűt a sajtó részére, vagy olyat, amilyet egyébként is… Megerősítettem benne, hogy természetesen olyat, amilyen egyébként is ez az óra. Különben hogyan is érezhetnénk a jó, vagy esetleg rossz oldalait (halkan jelzem meg, nem nagyon tudnék ilyet mondani, a pár napos izomlázon kívül, bár ez is inkább a jó oldalra írandó).

Az órát bátran ajánlom mindenkinek, kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül. (A jelenlévő urak is küzdöttek olykor.) Jól összeállított, változatos óra, kiválóan feledteti a napi gondokat, a koncentrációnak és a folyamatos mozdulatsoroknak köszönhetően. Természetesen nem eltekintendő a testre gyakorolt kiváló hatásaitól.

 

HIRDETÉS (x)
Ahol az első óra után leginkább érezni fogjuk, hogy Strike Zone órán jártunk, az a váll és kar izmai, amelyek például a motorvezetés közben is fokozott igénybevételnek vannak kitéve. A hasizmok a törzs egyik legfontosabb tartó izomcsoportja, valamint a lábizmok, ezek közül is hangsúlyosabban a hátulsó combhajlító és fenék izmai.

Mondhatni edzett hölgynek számítok, rendszeresen sportolok, többféle mozgástípust is, de amit ez a fajta funkcionális tréning nyújtott, isteni, az izomláz ellenére.

Szinte észre sem vesszük közben, hogy mennyit dolgoztunk a karjainkkal, hasunkkal, csak az utolsó szakaszban, na, ott már aztán igazán érződött, pedig „csak” a saját testünkkel, meg két darab pár dekás fakoronggal dolgoztunk közel 50 percet….

Már az első alkalom után, valóban tónusosabbá, feszesebbé váltak az említett izmok. Tehát az előnyök között említett 2-3 hónap alatt érkező látványos eredményt, teljesen valószínűnek tartom. Mindezt egy óra keretén belül érhetjük el, az állóképesség fejlődését, a fogyást, a testtudatot, a tónusosabb, szálkás izomzatot, hajlékonyságot és az összes többi előnyt, amiket ígérnek.

Kezdetben kis nehézséget okozhat a feladatok helyes ütemű formai kivitelezése, de ez ne tántorítson el minket, van egy hónapunk, hogy belerázódjunk az aktuális feladatsorba.

Talán oldalakat tudnék teleírni az élményekkel, de röviden összefoglalva, nálam a Strike Zone átment a vizsgán: 10-ből 10 pont. És igazán kedves, lelkiismeretes tanárokkal edződhetünk, formálódhatunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki. Egyelőre csak Budapesten, a Budafoki úti Gold Centerben tehetjük meg, ha jól értesült vagyok, akkor ingyen.

Nyomtatás

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS