Egy spártai harcos sisakja

Mostantól módosított grafikával vásárolható meg Jorge Lorenzo sisakjának replikája: az X-lite X-802 Lorenzo hátuljára a spártai katonák maszkjának stilizált képe került.

Jorge Lorenzo a jelenlegi MotoGP mezőny egyik legtehetségesebb tagja, aki Valentino Rossi sajnálatos balesete miatt a világbajnoki cím fő várományosává lépett elő. A GP250-es kategória kétszeres világbajnoka önéletrajzi könyvében így vallott magáról: „Mallorca szigetén születtem, de lélekben spártai vagyok.”

HIRDETÉS (x)

A spanyol versenyző valóban olyan kitartóan, bátran és néha könyörtelenül küzd a pályán, mint annak idején az ókori görög állam harcosai. Ennek jeleként idén Lorenzo X-lite X-802-es bukósisakján megjelent egy, a spártai katonák harci maszkját idéző grafika, amely mostantól megtalálható lesz a bárki által megvásárolható replika sisak hátulján is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Pánikszerűen kezdtem el keresgélni a múlt heti képeimet, mikor eszembe jutott, hogy már megint lemaradok...
Bővebben...
Ömlik a médiából, hogy irány a márkakereskedés, bírja-e a vas az új nyálat. Megkérdeztem. Fölháborodtam. Ugyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!