Egy spártai harcos sisakja

Mostantól módosított grafikával vásárolható meg Jorge Lorenzo sisakjának replikája: az X-lite X-802 Lorenzo hátuljára a spártai katonák maszkjának stilizált képe került.

Jorge Lorenzo a jelenlegi MotoGP mezőny egyik legtehetségesebb tagja, aki Valentino Rossi sajnálatos balesete miatt a világbajnoki cím fő várományosává lépett elő. A GP250-es kategória kétszeres világbajnoka önéletrajzi könyvében így vallott magáról: „Mallorca szigetén születtem, de lélekben spártai vagyok.”

HIRDETÉS (x)

A spanyol versenyző valóban olyan kitartóan, bátran és néha könyörtelenül küzd a pályán, mint annak idején az ókori görög állam harcosai. Ennek jeleként idén Lorenzo X-lite X-802-es bukósisakján megjelent egy, a spártai katonák harci maszkját idéző grafika, amely mostantól megtalálható lesz a bárki által megvásárolható replika sisak hátulján is.

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

Sokat agyaltam, megírjam-e ezt a bejegyzést. Tulajdonképpen semmi értelme, puszta nyivákolásnak hat. Gáz Szóval van ez...
Bővebben...
Júniusban voltam barátnőmmel az Onroados 48 órás tájékozodási túrán. Én kis naiv azt hittem, hogy...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!