CE minősített farmerek a Dragging Jeanstől

Öt év fejlesztő munka után a Dragging Jeans lett az első olyan motorosfarmer gyártó cég, mely teljes CE minősítést kapott.

"Ez egy nagyszerű eredmény. Számos nagy nevű motoros ruházatot gyártó cég feladta a próbálkozást a minősítés megszerzéséért. Mi mindig teljes mértékben hittünk a termékünkben, és annak biztonságosságában. Mindig is a legbiztonságosabb, legjobban védő anyagokkal dolgoztunk, azonban a CE minősítést megszerzése rendkívül szigorú feltételekhez kötött. Hatalmas öröm volt megkapni ezt a minősítést." - mondta Grant Mackintosh, a Dragging Jeans alapítója és egyben ügyvezető igazgatója.

A belépő farmerek és a CE minősített darabok ugyanazt a védő bélést kapják, melyek a kritikus, sérülékeny pontokat védik. Az anyag a kötött kevlár és a dyneema keveréke, amely puha, légáteresztő, rugalmas és anti-allergén. A minősítéssel rendelkező farmer "beceneve" C-Evo, melynek gyártása már el is kezdődött. Május végétől pedig a hivatalos Dragging képviseletektől vásárolható majd meg.

HIRDETÉS (x)

Nyomtatás E-mail

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Kedvelj bennünket

Motoros filmadatbázis

Blogok

A gondtalan éveket felváltotta a felnőtté válás rögös útja, ami az én esetemben is a...
Bővebben...
Azt mondják, a jó szülő egyik ismérve, hogy idejekorán önállóságra, felelősségre tanítja a gyerekét, olyan...
Bővebben...

Rólunk

"A jó kislányok a mennybe mennek, a rosszak mindenhova"

A Csajokamotoron.hu magazin oldalain minden információt megtalálsz, ami a motoros nőket érdekli, amire szükségük lehet a motoros jogosítvány megszerzéséhez, vagy egy motoros túrához. 

Iratkozz fel a hírlevélre!